Обява

Свий
Няма добавени обяви.

намиране на IP адрес по free email

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• намиране на IP адрес по free email

Здравейте
    имам едно въпросче - нужно ми е да намеря IP-то на един мейл, който е публикуван в блог. Мейма е фрии ... възможно ли е? и може ли някой да ми помогне срещу заплащане !?

НСБОП
    B+

Коментар

РЕ:

Самия е-мейл адрес няма ИП, ИП има сървъра ( това дето е след маймунката ) но той едва ли ти трябва . Ако искаш да намериш ип-то на собственика на е-мейла е друг въпрос . Пиши ми на ЛС какво точно искаш и ще измислим нещо ...
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
        Здравейте
        имам едно въпросче - нужно ми е да намеря IP-то на един мейл, който е публикуван в блог. Мейма е фрии ... възможно ли е? и може ли някой да ми помогне срещу заплащане !?
        Искаш от написания в блога Е-мейл адрес да извадиш IP-то на собственика на мейла? Не виждам как ще стане това, при положение, че адресът не е публикуван лично от собственика и ти нямаш достъп до до информацията за IP-тата на потребителите на блога.

Най-многото което можеш да намериш по един мейл адрес ще е IP-то на някой от мейл сървърите. Което ти дава точно нищо.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

АйПи

съвсем точно си ме разбрал

Коментар

РЕ:

Пиши му мейл на който да отговори, след това е лесно в детайлите на писмото ще видиш адреса от който е пратено . От блога едва ли ще можеш да го намериш, освен ако не питаш админите но и те заради защитата на личните данни няма да ти го дадат .

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
              Публикуван е лог който е клевета и искаме да намерим източника за да го съдим.
              Трудна работа. Вариант е, ако можете да получите достъп до логовете на сървъра, на който е качен блогът. И то ще ви свърши работа само при положение, че публикацията е направена от потребител, който е абонат със собствен статичен IP адрес. При доста от Интернет доставчиците IP-тата са динамични. Т.е. при всяко влизане в нет-а си с различен IP адрес.
              Пък дори и да намерите статичен IP дали ще можете да докажете кой точно е пуснал информацията, която ви засяга?

Ако пък е пуснато от някой Интернет клуб ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Трудна работа. Вариант е, ако можете да получите достъп до логовете на сървъра, на който е качен блогът. И то ще ви свърши работа само при положение, че публикацията е направена от потребител, който е абонат със собствен статичен IP адрес. При доста от Интернет доставчиците IP-тата са динамични. Т.е. при всяко влизане в нет-а си с различен IP адрес.
                Пък дори и да намерите статичен IP дали ще можете да докажете кой точно е пуснал информацията, която ви засяга?

Не го отчайвай човека, правили сме такива работи, лесно се намира ип адрес и още по лесно се отива на место ...

Коментар

Re: намиране на IP адрес по free email

смешки
                  Последно редактирано от fanatic; 27-02-07, 11:13.
                  no signature no problems

Коментар

Re: намиране на IP адрес по free email

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение

Чавдар е прав.Наказателната отговорност е лична.Дори и да го намериш това IP ,как ще докажеш ,че точно лицето Х или лицето У е пуснал "клеветата" или "обидата" .
                    B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X