Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4R нямам си и понятие от това и затова ще помоля хората които разбират да ми помогнат незнам и дали е мястото на темата тук.Ако не е за тук моля модератора да я премести
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4RSN309w444
Свий
X
-
До: Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4RSN309w444
Ще е по-лесно, ако напишеш за какво ти е и какво очакваш да прави. Името прилича на специализиран чип, който производителят си е направил/програмирал за конкретна цел.
-
на мен ми трябва за една уредба мои приятел разбира и ми даде тея цифри викатарси в гоогле да ама там илизат някви работи и немога да се оправа и затова пуснах темата тук някои ако може да ми помогне конкретно търся схемата на интегралата а машината е Panasonik
Коментар
-
Това е микропроцесор/микроконтролер. И да намериш самия чип, трябва да се програмира. Ама софтуера няма от къде да намериш.
ПП: Опа, може да е крайно стъпало. Ама намирането пак е трудна работа.
Ако можеш снимай самата интегралка, както е запоена на платката и качи снимката тук.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от teodor1тои прави нещто там и вика намерими сами схемата затова че тарся само нея ако мойеш да помогнеш с нещо ми няма да мога защото е в него пак го няма каза това е интегралатаДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от teodor1 Преглед на мнениеТърся интегрална схема на тея цифри RSN309w4R нямам си и понятие от това и затова ще помоля хората които разбират да ми помогнат незнам и дали е мястото на темата тук.Ако не е за тук моля модератора да я преместиLand Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
значи намерих тука някъкви работи но незнам да ли е точно това ще помоля хората който разбират да кажат дали е това
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар