Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4RSN309w444

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4RSN309w444

Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4R нямам си и понятие от това и затова ще помоля хората които разбират да ми помогнат незнам и дали е мястото на темата тук.Ако не е за тук моля модератора да я премести

До: Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4RSN309w444

Ще е по-лесно, ако напишеш за какво ти е и какво очакваш да прави. Името прилича на специализиран чип, който производителят си е направил/програмирал за конкретна цел.

Коментар

на мен ми трябва за една уредба мои приятел разбира и ми даде тея цифри викатарси в гоогле да ама там илизат някви работи и немога да се оправа и затова пуснах темата тук някои ако може да ми помогне конкретно търся схемата на интегралата а машината е Panasonik

Коментар

Това е микропроцесор/микроконтролер. И да намериш самия чип, трябва да се програмира. Ама софтуера няма от къде да намериш.

ПП: Опа, може да е крайно стъпало. Ама намирането пак е трудна работа.

Ако можеш снимай самата интегралка, както е запоена на платката и качи снимката тук.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от teodor1
          тои прави нещто там и вика намерими сами схемата затова че тарся само нея ако мойеш да помогнеш с нещо ми няма да мога защото е в него пак го няма каза това е интегралата
          Схемата на кое??? На интегралката ли? На платката, на която е запоена ли?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

на интегралата за сега пак ако можеш и на 2 те

Коментар

Първоначално публикуван от teodor1 Преглед на мнение
              Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4R нямам си и понятие от това и затова ще помоля хората които разбират да ми помогнат незнам и дали е мястото на темата тук.Ако не е за тук моля модератора да я премести
              Няма да ти хареса цената: AMPLIFICADOR DE AUDIO...ЦЪК
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

цената е направо ненормална а някаква схема може ли да си барна от някъде

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                  Няма да ти хареса цената: AMPLIFICADOR DE AUDIO...ЦЪК
                  Тези са наистина неномарни за обикновено STK няколко стотин долара

Коментар

значи намерих тука някъкви работи но незнам да ли е точно това ще помоля хората който разбират да кажат дали е това
                    Прикачени файлове

Коментар

От: Търся интегрална схема на тея цифри RSN309w4RSN309w444

Това което си намерил са някакви справочни данни за разни схеми но не са точно това което ти търсиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X