Здравейте всички ! Имам проблем и немога да се оправя та реших да пиша - видокартата ми е NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) връзката от компа към телевизора е със скарт букса и си ИМАШЕ перфектна картина към телевизора, до момента в който не преинсталирах компа и си сложих ПАК - Microsoft Windows XP Professional !!!!От тогава съм сменил кабела със скъп ,опитах поне 10-на драйвъра / в момента съм с версия 93,71 и доколкото си спомням и преди бях с тази /и нищо пак телевизора е черно бал !!!! Тивито е с два входа за скарт и съм ги пробвал и двата /на който и да сложа цифровата телевизия си е цветно а от компа -черно бяло / та не е телевизора !Кабела е скъп - около 25 лв. та се предполага че не е и той.Опитал съм всички настройки на драйварите за пал, за секам и други възможни и пак нищо!И най учудващо е че преди си работеше с един кобел който струваше 3 лв/още си го пазя/а сега е черно бяло ! ЩО Е ТО ???? ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ !!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Връзка м/у компа и телевизора ?
Свий
X
-
До: Връзка м/у компа и телевизора ?
Ъъъъ....
Виж дали някъде не ти е включена настройка видео картата да подава S-VHS сигнал, вместо Composite. S-VHS стандартът пренася картинката с един сигнал за яркост и два за цветност - ако случайно до телевизора стига само яркостният сигнал, резултатът е черно-бяло изображение. В композитния сигнал всичко е събрано по един проводник.
Или опитай да превключиш съответния вход на телевизора на S-VHS, ако има такава опция.Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
-
Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение...
Или опитай да превключиш съответния вход на телевизора на S-VHS, ако има такава опция.
Успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнениеЪъъъ....
Виж дали някъде не ти е включена настройка видео картата да подава S-VHS сигнал, вместо Composite. S-VHS стандартът пренася картинката с един сигнал за яркост и два за цветност...
Коментар
-
Благодаря на колегите които писаха по проблема !След като прочетох поста на badeff ми бяха необходими около 2 мин . за да корегирам грешката ! Във tv settings задавах позиция Scart а е трябвало Composite Video -Out ! Всичко си дойде на мястото!
Ако някои има да пита нещо по темата и настройките на nVidia за TV нека пише, ако не ,моля ключ !!!
Пак благодаря за помоща !!!!Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
костeнурков спринт.... и в гората !!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар