Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Професионална видео карта ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Професионална видео карта ...

Колеги питам има ли от тук четящите с профи видео карти и това софтуерно отключване при вас работи ли - при мен работи без грешка ...
    http://comexgroup.com/video/video_ca...o_pro-card.htm
    LZ2GWN skype: parafoil252
    e-mail:vector3micron@abv.bg

До: Професионална видео карта ...

Попринцип софтмода работи, но не винаги на 100%. Резултатите при тест за 3D CAD системи като Solidworks, Pro/E, 3D studio max и други се вдигат двойно, но при игрите спада производителноста. Работя като конструктор със Solidworks и в работата сме с професионални карти Quadro на Nvidia, разликата между нея и геймарския и вариант е голяма (в CAD приложения). Правил съм софтмод на радеон 3870 става перфе, ама няма смисъл доста е мощна и без мод. Поздрави за успеха и каква ти е картата?
    Последно редактирано от cro; 20-02-10, 18:15.

Коментар

моята е Nvidia 6600 сега е разпозната като Quadro FX-540 и аз съм много доволен .Solidwork ми работи перфектно с Realview. доволен сам доста ...
      имах и други карти на който тоя вид кракване на картата не се получаваше .... дано да съм бил полезен с тоя линк на някой които не е знаел за това и би му помогнало ...

Коментар

Тази тема е много интересна която си дал parafoil252. По принцип не знаех че може да се прави това софтуерно модване с помощта на RivaTuner. А някой знае ли дали ефекта в подобряването на производителността е само например за 3D CAD системи или също може да се постигне например при работа с Аутокад например само при работа с векторни данни т.е. дали този мод важи и за работа с 2D приложения?

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
          Тази тема е много интересна която си дал parafoil252. По принцип не знаех че може да се прави това софтуерно модване с помощта на RivaTuner. А някой знае ли дали ефекта в подобряването на производителността е само например за 3D CAD системи или също може да се постигне например при работа с Аутокад например само при работа с векторни данни т.е. дали този мод важи и за работа с 2D приложения?
          колега
          и аз случайно разбрах за тоя метод ... един колега ме светна на него ...
          но както казах и по горе то само в 3д има смисъл си мисля аз,защото там се изисква детайлноста на някои модел и реалната му визия с опреден материал и текстура как ще изглежда ... та за 2д някой друг да каже не съм само аз инженер работещ на Solidworks ...

Коментар

Да и при autocad се вдига производителноста, но по малко най-голяма е разликата при 3D приложенията. За модването много зависи от модела на картата. Понякога се получават артефакти, черни петна, не всички екстри работят на 100%, но при няколко опита стават нещата и си е благинка .При Нвидиа 6ххх серията доколкото имам спомен беше последната, която може да се модне от 7ххх нагоре не става. При радеон ситуацията е почти същата последната модваща се серия е 3ххх (именно заради софтмода съм взел 3870) като всеки модел при мод дава различна производителност и по скоро разлика между нормално състояние и моднато примерно 3850 е по-слаба от 3870, но при мод резултатите, които показват са почти еднакви. На по-новите не става софтмод понеже ядрата са различни. За хардуерен мод там играта е друга. Софтмод доколкото аз имам инфо от преди време става само на XP .
            Последно редактирано от cro; 21-02-10, 20:52.

Коментар

Като се поразрових излезли са модове и за 4ххх серията на ати, но май още са проблемни. Модовете все още са само за XP и за Нвидия няма шанс само ати. Погледнете този линк има стойности на разликите в производителнноста и как става номера , а и ако си изтеглите SPECViewperf10.0 ще си тествате картите http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=150068
              Последно редактирано от cro; 21-02-10, 21:07.

Коментар

Първоначално публикуван от cro Преглед на мнение
                Като се поразрових излезли са модове и за 4ххх серията на ати, но май още са проблемни. Модовете все още са само за XP и за Нвидия няма шанс само ати. Погледнете този линк има стойности на разликите в производителнноста и как става номера , а и ако си изтеглите SPECViewperf10.0 ще си тествате картите http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=150068

явно има хора който знаят много повече от мен ... аз на служебният не успях да го направя това но за сметка на това на личният стана ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X