Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за WI-FI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за WI-FI

Операционната система е WIN XP, лаптоп (или нотбук) с вградено WI-FI. WI-FI-то работеше без грешка НО... поради баране на някой там дето не му е работа се случва следното: свързва се с безжичната мрежа, но на браузъра няма NET
    с Mozila: Сървърът не е намерен,
    с IE: Internet Explorer cannot display the webpage
    Моля за помощ.
    Може и да е нещо тъпо, но за мен е голям проблем. Познанията ми по WINDOWS са под средата, толкова, че същия ми е на български.

До: Помощ за WI-FI

В понеделник - при мен, ако не е късно, де

Коментар

Ако интернета не ти върви само на браузерите виж дали работи с коректен DNS (дали не е променян?!) И виж да няма заложени ръчно прокси сървъри във браузерите.

Коментар

Ако никой не помогне, ще идвам, то и кафе трябва да се пие, пък и един кабел имам да ти връщам. А да е късно, да е късно... колко да е късно? Мушнал съм едно късичко кабелче между модема и компа и стойката ми е много неудобна защото за да не се вижда модема съм го заврял на майната си.

Коментар

Зависи къде е барано - ако е на PC-то значи е барано по настроиките на мрежата и трябва да се махнат всякакви промени от Network connections, a ако е барно в рутера, трябва там да се поправят промените.

Коментар

Estranged
            преди малко прочетох друго от теб, не знам какво става, но копчето за WI-FI е вкл. Задал съм Windows да управлява WI-FI (има и др.програма) а това Дизаблед от контрол панела къде по точно? А за DNS-a не мога да отговоря, защото не знам какво ме питаш.

Пипано е само на компа.
            А и не знам какво е прокси сървър

Коментар

Щом с мрежови кабел ти върви интернета виж от контрол панел нетуърк конекшънс иконата на картата, дай с десен бутон пропъртис и виж в интернет протокол (tcp/ip) да няма въведени определени настройки.

Коментар

Проблема е решен с любезното съдействие на Veni1, за което много му благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от 1.4 Преглед на мнение
                  Проблема е решен с любезното съдействие на Veni1, за което много му благодаря.
                  Е, да бяхте написали поне какъв е бил проблема и какво е решението му.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хм... Де да можех
                    Докато обяснявам на Вени, точно какво прави и какво не прави компа, един младеж за по-малко от минутка... и вика "Готово". Е аз естественно питам за това какъв беше проблема, а отговора "ми някви настройки".
                    Благодая отново на всички отзовали се

Коментар

Неправилни настройки на TCP/IP...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X