Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA Суперкрос - Проблеми при гледането на HD формат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: AMA Суперкрос - Проблеми при гледането на HD формат

450 те - http://thepiratebay.org/torrent/5363...HDTV.XviD-MiRA

250 те - http://thepiratebay.org/torrent/5366....XviD-MiRAGETV

Коментар

Бреее!
      Къде ги набара тия?
      За другия кръг къде да ги търся?
      К. Кулев

Коментар

В темата коментари на състезания ама суперкрос ,на първа страница го има торента ,мисля че Чинела го е постнал .Аз от там си ги тегля.

За другия кръг само влизаш в http://thepiratebay.org/ и теглиш .
        Последно редактирано от Chinela; 19-02-10, 07:32.

Коментар

Най просто е да отваряте папките на потребителите които пускат торентите в пиратебай и оттам си теглите новите неща. Просто си вкарайте адреса на папката на потребителя в предпочитаните сайтове на браузера.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Дай адреса на папката да го вкарам, че нещо не се ориентирам...пак
            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Най просто е да отваряте папките на потребителите които пускат торентите в пиратебай и оттам си теглите новите неща. Просто си вкарайте адреса на папката на потребителя в предпочитаните сайтове на браузера.
              Краси, тук малко не съм съгласен с теб. Ами ако друг потребител качи релийза по-рано или с по-добро качество,а и този потребител не качва само суперкрос релийзи и пак започва търсене,според мен само си влез в пиратите и напиши 2010 AMA Supercross и ще ти излезе всичко и HD и mp4.
              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
              0885 660 613

Коментар

Е така е,ама то пълно щастие няма, винаги има едно но, а при компютрите не е едно а 100
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                  И HD и mp4.
                  По правилно е да се каже и HD и SD
                  mp4 е контейнер (не за боклук а за видео информация), докато HD и SD са определения за висока и стандартна резолюция, и двете може да са в контейнери - mp4 или flv и тнт.

Друг фактор е кодека, което също е отделно нещо, например (XVID, MPEG-4 (не mp4) и тнт.)

Видео информацията кодирана със съответния видео кодек, се затваря в различни контейнери (.avi, .mp4, .flv и много други), така се различава къде, кои кодеци са ползвани и плеърите по лесно се ориентират, например H.264 е вид MPEG-4 (част 10), казва се и AVC в зависимост от различните стандарти (VCEG, ISO/IEC), той в момента се използва най успешно за HD като контейнера му може да е mp4, mov, flv и тнт. много зависи с какъв софтуер и как се компресира . това няма нищо общо с резолюцията, дали е HD или SD, и двете резолюции могат да се затварят със всякакъв кодек във съответните контейнери.
                  Последно редактирано от Jister; 21-02-10, 09:24.

Коментар

Пичове, при вас как е качеството на звука?
                    При мен всички записи, без изключение, имат страшно лошо качество на звука, като някои направо са под всякаква критика.
                    Много е зле положението...

Коментар

Май не е от файла. Аз нямам такива проблеми. Последното RD9 имах пролем с качеството на картината (никак не ме пртеснява). Лицата на коментаторите бааавно ставаха на петна, после се изчистваха и пак
                      Проблема Е във вашия телевизор
                      К. Кулев

Коментар

С тоя кръг пак имах проблеми със звука разминаваше се с картината свалих си не ХД формата и проблеми няма.Озадачава ме това,че свалих ХД филм от замундата,той не насича и няма никакви проблеми.

Коментар

Прочети по-горе и ще разбереш, че нищо не трябва да те озадачава
                          К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от mari04 Преглед на мнение
                            С тоя кръг пак имах проблеми със звука разминаваше се с картината свалих си не ХД формата и проблеми няма.Озадачава ме това,че свалих ХД филм от замундата,той не насича и няма никакви проблеми.
                            Това вероятно е заради frame rate'а - Сликник вече ги први на 60 кадъра в секунда, за разлика от друите HD филми, които са на 25-30 кадъра в сек.

Опеделено повечето кадри правят видеото доста по плавно като това се усеща най-много когато има сцени с бързо движение на камерата. Но за тази екстра се изисква повече процесорна мощ за да се гледа нормално

По нагоре и напред в темата съм писал как да се разрешат проблемите с HD видеата. Дано да ти свърши работа
                            Последно редактирано от Jister; 10-03-10, 14:03.

Коментар

Последния кръг (RD11) беше УЖАС!!! Не знам на колко кадъра беше, на 60 или 160, ама нищо не гледах. Забавен кадър и прекъсващ саунд. Просто ужасно! Компа изобщо не можа да се справи. И други са имали проблеми.
                              К. Кулев

Коментар

При мен върви гладко но звука изпреварваше картината с няколо секунди. Говоря за големите, лайта несъм ги гледал още.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X