Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново хитро вирусче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ново хитро вирусче

Най-вероятно е хардуерен проблем, може би прегряване на процесора или проблем в захранването.
    Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

На работа скоро се сблъсках на единия служебен комп с едно гадно вирусче. Мисля че се води Google Redirect Virus, та явно то хаква браузерите и ако търсиш някой сайт в Гуглето при опит за отваряне от получените резултати ти излиза отново Гугъл търсене или пък те запраща и ти казва че Гугъл не е открил такава страница. Засега поне не съм забелязал да прави мизерии но това е много дразнещо. Гледах и логовете на Hijackthis но не видях нищо подозрително и чистих с Malwarebytes но пак си действа гадината. Някой да има идеи ако се сблъсквал с подобна гадинка? И не си слагайте НОД32 за нищо не става днес така чистих един комп пълен с червеи а нода си мълчи безмълвно
      Както спомена и колегата Тефчо наистина Интернет Експлоръра не е най подходящия браузер защото познайте кой от съществуващите е любим на хакерите за търсене на експлоити.

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
        Най-вероятно е хардуерен проблем, може би прегряване на процесора или проблем в захранването.
        Смених захранването, намалих "истеричната температура" и пак се еб@ва. Като крайна мярка - 30-06 или 12/0х12 кал?
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Благодаря! Програмката намери 5 дупки и ги закърпихме. Сега ще пробвам Chrome.
          Имам следния проблем: периодично, през 1 до няколко дни, по време на работа ми замръзват мишката и клавиатурата, и се оправя чрез reset или от щепсела. Ползвал съм Kaspersky Antivirus, Ca и Rising, но не откриват вирус. Има ли някакво решение?
          При мен го има същия проблем днес също и аз смених захранването но проблема си остана.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            Смених захранването, намалих "истеричната температура" и пак се еб@ва. Като крайна мярка - 30-06 или 12/0х12 кал?
            Само не първосигнално в монитора - той не е виновен. Трябва фронтално в кутията на една педя под горния ръб. Може и с кирки
            Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Преди да си правите Wild Wild West в офиса, погледнете да няма някой голям консуматор наблизо. Компа на една от машините при мен се ебава по същия начин, когато изключи климатика Тия дни ще му сменя захранването, да видим дали ще помогне.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X