Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Важно!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Важно!!!

МОЛЯ, ПРЕПРАТЕТЕ ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, СЕМЕЙСТВО И КОНТАКТИ!!!

През следващите дни трябва да внимавате: Не отвараряйте никакви съобщения с прикачен документ: "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), независимо кой Ви го изпраща. Това е вирус, който поврежда целия твърд диск. Този вирус ще дойде от познат, който Ви има в списъка си с адреси. Затова е добре да изпратите това писмо до всички свои контакти.
    Ако получите съобщение озаглавено: "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), дори и да е изпратено от приятел, не го отваряйте и изключете незабавно компютъра си. Това е най-лошият обявен от CNN вирус.
    Microsoft го характеризира като най-унищожителният вирус, който е съществувал. Вчера следобяд вирусът беше разпознат от Mc Afee (антивирусна програма). Все още няма противидействие за него. Той просто разрушава нулевия сектор (Sector Zero) на твърдия диск.

ЗАПОМНЕТЕ: АКО РАЗПРАТИТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ, ПОМАГАТЕ НА ВСИЧКИ НАС
    Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
    ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

До: Важно!!!

Първоначално публикуван от razkazwacha Преглед на мнение
    МОЛЯ, ПРЕПРАТЕТЕ ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, СЕМЕЙСТВО И КОНТАКТИ!!!

През следващите дни трябва да внимавате: Не отвараряйте никакви съобщения с прикачен документ: "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), независимо кой Ви го изпраща. Това е вирус, който поврежда целия твърд диск. Този вирус ще дойде от познат, който Ви има в списъка си с адреси. Затова е добре да изпратите това писмо до всички свои контакти.
    Ако получите съобщение озаглавено: "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), дори и да е изпратено от приятел, не го отваряйте и изключете незабавно компютъра си. Това е най-лошият обявен от CNN вирус.
    Microsoft го характеризира като най-унищожителният вирус, който е съществувал. Вчера следобяд вирусът беше разпознат от Mc Afee (антивирусна програма). Все още няма противидействие за него. Той просто разрушава нулевия сектор (Sector Zero) на твърдия диск.

ЗАПОМНЕТЕ: АКО РАЗПРАТИТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ, ПОМАГАТЕ НА ВСИЧКИ НАС
    Интересно защо този анонс се среща най-вече по български форуми.
    А пък това, дето "вчера" McAfee го бил разпознал, го четох някъде към средата на декември 2009.

Разбира се, който иска може не само веднага да си изключи компа, ами и да си преформатира всичките дискове ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Не съм го измислил аз. Съобщението бе пуснато от модератор на друг форум, когото познавам и му вярвам. Пускайки го тук, счетох че бих могъл да съм полезен, и целта ми не е да всявам смут или вредя някому. Ако модераторите счетат , че е нужно, да трият...
      Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
      ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Благодаря за информацията!!!

Коментар

И аз благодаря за информцията, но имам един съвет (не съм професионалист, но за сега вече 7-8г проблеми от такъв тип нямам)

Достатъчно е да погледнем примерно разширението на файла или пък да си спомним от колко време не сме си писали с дадения човек (скоро ми се случи така от 3 месеца да не съм си писал с даден човек по скайп и изведнъж гледам праща нещо, ааа ще приема ама друг път, отказ и готово).Също така при съмнителен размер *.exe и прочие фаилове като възможност може да попитате човека който ви го изпраща какво е това или нещо такова.Колко години стана вече четем през месец такива важни съобщения.Или пък "marinko е лош и зъл вирус, не го приемаите в листа с приятелите си понеже ще зарази целият ви лист с приятели, ще ви спре топлата вода в следствие на което ще се получи токов удар и въздуха ще изгори..."

Благодаря.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

И аз да благодаря, ще го имам предвид и ще предупреждавам.
            JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Колега, мерси за инфото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X