Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарядно-разклонител за запалката 12V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зарядно-разклонител за запалката 12V

Здравейте. Понеже имам разни джаджи се замислям за разклонител за зареждане в кола. Мисля си за нещо такова

http://cgi.ebay.co.uk/1-TO-2-12V-DC-...#ht_3747wt_994

Мисля в него да включвам GPS като използвам кабел за данни USB към mini USB и мобилен телефон също с такъв кабел. Запалка нямам и не ползвам, така че останалите входове може да седят празни.
    Според вас струва ли си това решение и дали има риск за включените устройства, като се има предвид съмнителния му произход.
    Александър

До: Зарядно-разклонител за запалката 12V

Абе че има риск има. Зависи какво потребление ще включиш в разклонителя. Аз съм си сложил с три гнезда. За ГПС-а, за антирадара и за ДВД-то за малките зверове отзад. Още нищо не е изпушило, но за това винаги има време.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Един приятел има същото (дори мисля че от е-бея го е купил) ползва го и е много доволен, за слаби потребления става.

Коментар

Супер, мерси пичове. Май на такова ще се спра - хем евтино, хем функционално. То и HAMA-та дето са по 20-30 лева в техномаркет са MADE IN CHINA, така че. Изобщо за джунджурии и-бея си е супер. А и хубави книги се намират за без пари.
        Александър

Коментар

От инфото по разни инвертори знам, че до около 200 вата / на някои пише до 150/ направо в запалката няма проблем. Предполага се все пак, че няма да го товариш нон-стоп с 200 вата уреди. От там нагоре е добре да пуснеш отделни кабели от акумулатора. Мисля, че ГПС, лаптоп или ДВД и още нещо с малка консумация не трябва да е проблем. Все пак, като ще включваш повечко неща, гледай на уредите мощността и ако надвишава горепосочената не е на добре.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Ако те интересува USBто няма проблем до 400милиампера. Можеш да смениш чипа с по-мощен ама за телефон и ГПС 5вата е повече от достатъчно. Всички са еднакви. Гледай само да е здрава кутията и да има начин за закрепване. Чипа винаги е най еФтиния-7805.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

абе то риска си е голям особено ако включиш и 4те ако дарпат по много или даде на касо несе занимавай с теч усб в колатати

Коментар

Първоначално публикуван от isaev94 Преглед на мнение
                ....ако включиш и 4те ако дарпат по много .....
                По колко много, колега?
                Нали няма да включва котлон вътре.
                Пише, че не му трябва запалка а тя е най големия консуматор.
                Това на снимката няма гнездо за запалка. Кръглите дупки са само за зарядни.
                Ако ще дава на късо, то и без този разклонител може да стане, а по пдразбиране приемаме, че тука няма идиоти.

Имам монтирани два подобни в колата. За зарядни за телефони, GPSи, станции, PDAта, и кАмпютри-няма проблеми. Не докарват и 5 ампера общо. Запалката е повече.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X