За ползване на туба на смарт телевизори с ЛГ нещата са зле - там няма вариант да го ползваш човешки без да плащаш. На всички други смартове, стига да са андроид (май и за самсунг става) може да се инсталира SmartTube, което тотално кастрира тубата и гледаш само каквото ти се иска да видиш.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
pi-Hole и битката срещу рекламите
Свий
X
-
Как успя с pi-hole да спреш реклами в тубата? При мен не се получи нещо, реално хост-а, от който идва клипа, от там идва и рекламата. Става въпрос за телевизор, с апп-а на тъпата туба.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеРезултатите сдържано казано надминават всякакви очаквания от моя страна.
YouTube се върна почти на 98% към нивото с платен абонамент, което е #батимусе!
Всички браузери с изключени AdBlock приставки станаха използваеми за ровене в мрежата.
Сайтове, които преди това се сърдеха като надушат активна AdBlock проставка с "дупката" вече работят.
Само за Brave browser наличието на pi-Hole остана прозрачно и видимо няма никаква промяна.
За около седмица цъкане не забелязвам и някакви рестрикции или негативи от употребата на pi-Hole.
По всичко изглежда, че ще задържа с плащане на YouTube Premium.
И същите пари, които възнамерявах да им плащам съм с нагласа да ги дам за Donation към pi-Hole.
Аферимм, за момента това нещо е WOW!
Коментар
-
В тубата 100% успешен е Brave, той няма нужда от нищо.
И разни екзотерични клиенти, за които споменаха.
С клиентите по телевизорите е шарено - изглежда зависи от платформата и версията на софтуера.
Например сравнително старо Sony Bravia през дупката показва значително по-малко помия от актуален LG.
Тоест всички телевизори се изпускат въпреки дупката, просто някои повече от други.
И директен отговор - нищо специално спрямо настройките.
Или поне не помня да съм правил нещо специално.Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Иначе ползвам Brave и аз.
Коментар