Стария ми бустер е на повече от 9г. Служи вярно и безотказно, но преди седмица се наложи да запаля една кола с него и беше на кантар да не се справи.
Избрах това. V3000 е по мощно, но няма тестер а аз нямам 25 коли за палене.
Таблета който ползвам е Dell 5285. Зарежда се през USB C PD 65W.
Бустера има двупосочно PD 60W. От там се зарежда и изход PD60W.
Като включа кабела, бустера се събужда (започва да мига) но не зарежда.
Ако изключа таблета зареждането започва веднага и стига до 55W. Толкова зарежда и когато е закачен на неговото си зарядно. Ако в процеса на зареждане включа отново таблета, зареждането си продължава и всичко е точно. Ако извадя кабела и го включа пак, не зарежда.
Оригиналното зарядно започва да зарежда при включване независимо дали таблета е включен или не е.
USB power sharing в биоса го пробвах он и оф. Няма разлика.
Някакви идеи?
Тоя бустер зареди 56.5Wh (59.2 по спецификация) на първо зареждане без да съм го разредил до дупка преди това. Направо го препоръчвам, нищо, че звучи като реклама, а и това е първия български търговец който не продава 3 пъти по-скъпо от Али, а дори по-ефтино. Направо ме се върна вярата в българина.
PP даже отстъпка 10% има за първа покупка ако се регистрираш. ...ама първо се регистрираш после купуваш.
Избрах това. V3000 е по мощно, но няма тестер а аз нямам 25 коли за палене.
Таблета който ползвам е Dell 5285. Зарежда се през USB C PD 65W.
Бустера има двупосочно PD 60W. От там се зарежда и изход PD60W.
Като включа кабела, бустера се събужда (започва да мига) но не зарежда.
Ако изключа таблета зареждането започва веднага и стига до 55W. Толкова зарежда и когато е закачен на неговото си зарядно. Ако в процеса на зареждане включа отново таблета, зареждането си продължава и всичко е точно. Ако извадя кабела и го включа пак, не зарежда.
Оригиналното зарядно започва да зарежда при включване независимо дали таблета е включен или не е.
USB power sharing в биоса го пробвах он и оф. Няма разлика.
Някакви идеи?
Тоя бустер зареди 56.5Wh (59.2 по спецификация) на първо зареждане без да съм го разредил до дупка преди това. Направо го препоръчвам, нищо, че звучи като реклама, а и това е първия български търговец който не продава 3 пъти по-скъпо от Али, а дори по-ефтино. Направо ме се върна вярата в българина.
PP даже отстъпка 10% има за първа покупка ако се регистрираш. ...ама първо се регистрираш после купуваш.
Коментар