Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умря ми тъчскрина.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Умря ми тъчскрина.

Изведнъж отказа да работи. Делл 5285. ДМ казва, че всичко е ок. Преинсталирах драйвера, забранявах го, разрешавах го, неще. Подозирам, че съм го изключил с някоя комбинация.
    Някакви идеи?
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Това изглежда доста често срещан проблем.
    Ето един от многото тредове.
    Вероятностите варират но изглежда деловете са си така.
    Чета, че след смяна на дисплея проблема се появява отново след време.
    Което ме подсеща за един лаф - на Dell и ток0 му пречи
    Враг усраине

Коментар

Малко от конспирацията: От малък-мек, поетапно изключват някои неща, с цел да си купиш ново.
      При мене спря да познава някои външни дискове на USB
      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Ще ми изключат дедовия. От 30 години ги ползвам правилно и винаги има начин.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Ще ми изключат дедовия...
          Много добре казано. А на някои от компютрите ми ще изключат и бабиния, щото не са с "дограма".
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

https://vi.aliexpress.com/i/32980039...yAdapt=glo2vnm
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
              ......
              При мене спря да познава някои външни дискове на USB
              И при мен някои флашки не ги разпознава на USB А. Още не мога да хвана кои и защо.
              Преди половин час тъча тръгна и сега пак не ще. В биоса също не работи. Значи е нещо вътре.
              Спарки, ти да не полудя? Почти 200лв за диКсплей.Аз си купих още 3 за резерва по 200лв. Еднакви!
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Спарки, ти да не полудя? Почти 200лв за диКсплей.Аз си купих още 3 за резерва по 200лв. Еднакви!
                Ако устройството ти е важно, и повече се дават. Ако не - в коша. Предположих че щом се опитваш да го възкресяваш ти е важно.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• drukman
                  drukman коментира
                  Редактиране на коментар
                  Да е важно, да е важно, колко да е важно? На всичките си простотии имам поне по 3 копия тук там. Аз с тоя таблет само си играя. Сега се опитвам да инсталирам ХР на брат му и не ми се получава. У легаси-то липсва нещо си.
                  Трябва ми прост, постриган от простотии ХР. Нещо като лайт версията.
                  Нек`ви идеи?

• kbot
                  kbot коментира
                  Редактиране на коментар
                  Пробвай 7 ultimate вместо XP

Да се инсталира толкова дърта дограма на това желязо е предизвикателство.
                Ако разкараш всички питанки от девице манагера значи или си някакъв маг или просто си на диазепам

Но от беглият ресърч липсващият тъч ти е хардуерен проблем и едва ли ще се оправи без подмяна.
                Особено ако напълно не работи.
                Ма те дел толко си можат…
                Изключително рядко нещо тяхно да ме впечатли, повечето им нища са диария.
                И тоя таблет изглежда е от тая категория.
                Враг усраине

Коментар

Не ме кефи Вин 7. Няма директен достъп до хардуера. Всичките ми служебни програми са на ХР. Ползвам един D630 ама тежи като грях и баКтерията държи 10 минути.
                  На тоя свалих биоса до 2018г и на 2017 не желае.

Излиза: bios is not fully ACPI compliant, каквото и да значи това.
                  Някой да знае?

Тъча го прежалих. Имам още 3 резервни. Чакам нови батерии и ще избирам.

Имам драйвери, не се коси.
                  Га беше достъпно си свалих все дел шофер кое съществува. 3гб са само тия за ХР.
                  А и на мен ми трябва само УСБ и ВиФи ...евентуално.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

• stefsab
                    stefsab коментира
                    Редактиране на коментар
                    Вина не "знае " нищо за нещо от хардуера. Според вина, биоса не му предоставя пълни възможности за разпознаване и управление на "желязото" според очакванията на вина и ACPI спецификациите.

Сега се сещам, че имах един дето губеше звука докато му вървяха ъпдейтите. След време сам се оправи.
                  Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Тъча работи 'га си иска. Отписах го за момента. Имам вече 5 еднакви. Тоя ще го продам с неработещ тъч за 200лв. и готово.
                    Ново питане. Има ли работещ Вин XP на такива ACPI. I7-7600 16GB Как се води това ACPI.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

На такова желязо ползвам ХР на виртуалка. Но основният джам е 10. При 11 "Oracle vm virtualbox" не работи коректно... При мен.

Коментар

Бавен е малко за виртуалка, ама накрая така ще стане.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X