Значи така. В момента мога да отварям само любимия форум..... Всичко започна от вчера, като ме отряза частично от руския инет. Понататъка повече.... Вече се отваря само форума, всички други адреси не ще.. Какво да направя, кой да убия? Смених си антивирусната. Помогна за малко.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Странен проблем с браузера.........
Свий
X
-
До: Странен проблем с браузера.........
Хм
Започваш първо с друг браузър, аз заради подобни проблеми съм инсталирал 5-6. Ако и с другия/те не върви, пускаш директен пинг до сайт, който не се отваря. Ако пингът върви, нещо блокира браузъра/те. Ако и пингът не върви пускаш един трейсроут за да определиш къде умира и ако не е директно при теб, тогава вече е проблем при доставчика и най-вероятно стигаш само до неговото прокси...
Та така... в общи линии
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеХм
Започваш първо с друг браузър, аз заради подобни проблеми съм инсталирал 5-6. Ако и с другия/те не върви, пускаш директен пинг до сайт, който не се отваря. Ако пингът върви, нещо блокира браузъра/те. Ако и пингът не върви пускаш един трейсроут за да определиш къде умира и ако не е директно при теб, тогава вече е проблем при доставчика и най-вероятно стигаш само до неговото прокси...
Та така... в общи линии
БлагодаряНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЗначи така. В момента мога да отварям само любимия форум..... Всичко започна от вчера, като ме отряза частично от руския инет. Понататъка повече.... Вече се отваря само форума, всички други адреси не ще.. Какво да направя, кой да убия? Смених си антивирусната. Помогна за малко.....
Виж настройките на IE - интернет експлорера. Възстанови ги на първоначалните. Вероятно има хакерска атака, а не вирусна.[I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]
Коментар
-
Благодаря на всички. Детето чудо поигра си снощи, и засега всичко е ОК.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Със сигурност имаш защитна стена на трети производител, като Zone Alarm, Outpost или друга и тя ти прави проблемите. Ако не знаеш къде да пипаш в настройките, силно ти препоръчвам да не го правиш. Решението е да я деинсталираш и да активираш обикновенната защитна стена на уиндоуса, тя върши чудесна работа без да насажда параноя, както правят другите "огнени" стени.
Коментар
-
На мен така ми се случва, ако за известно време умрат ДНС-сървърите, които ползвам - тогава браузерите ми ползват адресите, които има запомнени в кеша с ДНС-заявките, а за останалине изписват грешки.
Според мен, проблемът ти е подобен. Просто изчакваш сървърите да изгреят отново.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар