Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да записвам опр. файлове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не мога да записвам опр. файлове

Файлове, като снимки и песни, но пък с файлове за сваляне на торенти нямам проблем. Не мога да открия, къде е проблема. Ако не се лъжа, това стана, след като си смених торент програмата (БитКомет) с друга такава (ъпТоррент)?
    Предложения

До: Не мога да записвам опр. файлове

да ти помогнем ама нещо не мога да разбера точно какво обясняваш. не ти дава да ги съхраняваш ли? напиал си ''записвам'' да нямаш впредвид да ги записваш на друго устройство? или просто не можеш примерно да дадеш даже ''save as"? а ако е заради торент лоудер може да си дал на настройките му да ''обслужва'' всички файлове които са за даунлоуд и оттам да не ти тръгва ''свалянето" на другите. ако е така влез му в настройките и виж какви файлове са чекнати там и отчекни всичко което не е за торент или ако има някаква опция като да ти е основен клиент за даунлоуд.ама и какъв е тоя лоудер дето си го свалил не знам че и да си самоналожи да ''хендълва'' всички файлове. я си деинсталирай тия тежести и си инсталирай един лек http://www.utorrent.com/
    ако е това проблема де би трябвало да се самооправи така даже.ама нали знаеш деинсталация и ако не се махне проблема ще трябва да му изтриеш фолдъра от doc.->твоя user profile->application data и там вътре търсиш папки със името на старите ти торент клиенти. успех.
    висете отпуснато

Коментар

Румчо,чуй какво ти пее радиото в поста над моя-няма да сбъркаш...Аз съм с такава конфигурация и нямам грижи вече половин година.

Коментар

И аз съм на мнението на колегите. Пробвал съм почти всички торрент даунлоудъри , но U-torrent досега ми върши най-добра работа и е най-лек...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Смотаният проблем е открит!
          В браузъра...

Коментар

ахаааа някой сайт ти е разбутал настройките на апликейшъните на браузъра..... внимавай къде ходиш и какво разрешаваш.най-вероятно някой торент сайт.....
            висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X