Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на оригинален и евтин Windows 10 Pro, за стар лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

И как успявате да инсталирате без да ви иска телефон и имейл? Нали праща разни кодове уж за сигурност?
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

На такива места телефон не давам. Но при нужда мога да покажа удостоверение за пол...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Email може и да съм въвеждал. То аз и aкаунт имам в Microsoft.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ползвате ли оригиналния (Windows Edge) браузер на 10-ката?
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Тсъ. Ползвам Хром и Лисица.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Така, успях да постигна успех с ваша помощ:

Снимах всичко по време на инсталацията за в случай че някъде нещо се обърка, но всичко мина много гладко и с включена мрежа за интернета през цялото време при инсталацията, ето и снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_152939.jpg Прегледи:0 Размер:348.5 КБ ID:6903567 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_152958.jpg Прегледи:0 Размер:380.1 КБ ID:6903568 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_152928.jpg Прегледи:0 Размер:312.3 КБ ID:6903571 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_152950.jpg Прегледи:0 Размер:425.3 КБ ID:6903572 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_153142.jpg Прегледи:0 Размер:441.0 КБ ID:6903574 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_153142.jpg Прегледи:0 Размер:441.0 КБ ID:6903591 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_152950.jpg Прегледи:0 Размер:425.3 КБ ID:6903592 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_154035.jpg Прегледи:0 Размер:446.5 КБ ID:6903575 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_153046.jpg Прегледи:0 Размер:415.8 КБ ID:6903576 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_154029.jpg Прегледи:0 Размер:412.3 КБ ID:6903577 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_154352.jpg Прегледи:0 Размер:341.5 КБ ID:6903578 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_162349.jpg Прегледи:0 Размер:312.0 КБ ID:6903588 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20221218_165340.jpg Прегледи:0 Размер:327.2 КБ ID:6903589
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Еделвайс; 18-12-22, 17:33.

Коментар

Сега остава да въведа активиращ ключ, засега реших да пробваме с линка на Спарки: https://eu.godeal24.com/windows-10-p..._store=english ,

Спарки, кажи сега стъпка по стъпка за плащането:

1. Регистрация

2. Съпругата ми ползва онлайн банкиране и е към пощенска банка като има само дебитна карта, няма кредитна карта, какво точно трябва да направи за да извърши плащането?

3. Имейл адрес за получаване на кода за активиране на Windows-a.

4. Друго?

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                  ..... не-активиран ще работи безкрайно с някакви дребни ограничения......
                  Сигурно ли е че ще може да работи неограничено време без активация, това за всеки случай питам, чакам Спарки да драсне някой ред какви са стъпките с плащанията, но ако нещо не стане, да съм спокоен че няма след определен период от време без активация да се появи внезапно "синия екран на смъртта", поне така беше при Windows 7 при инсталиран Windows но без активация, и като мине един месец край "синия екран на смъртта", та затова питам?

п.с. Виж поста над този към Спарки писах, ако случайно знаеш ти, какви , точно и как, са вариантите за плащане на конкретния линк за активационнен код?

п.с. Ма-а му стара, всеки ден плащам за какво ли не с безконтактно плащане и то чрез смарт часовника ми за секунди, а тук за интернет плащания баси разправията, пей пал ли, револют ли беше, то виртуална карта ли, баси мамата, все едно ще купувам извънземна стока
                  Последно редактирано от Еделвайс; 19-12-22, 09:10.

Коментар

• patkan
                    patkan коментира
                    Редактиране на коментар
                    Работи без активация при мен от много време -години , но до кога ще е не знам !

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
                  п.с. Ма-а му стара, всеки ден плащам за какво ли не с безконтактно плащане и то чрез смарт часовника ми за секунди, а тук за интернет плащания баси разправията, пей пал ли, револют ли беше, то виртуална карта ли, баси мамата, все едно ще купувам извънземна стока
                  1. Както го направиш - така е в интернет.
                  2. Който го е страх от мечки, не ходи в интернет.
                  3. Да би мирно стояло, не би цирк в интернет гледАло.

Още?
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Сигурно ли е че ще може да работи неограничено време без активация...
                    Неограничен период по отношение на активацията, да.
                    Досажда от време на време, че не е активиран, споменатите ограничение по персонализиране но НЯМА да спре да работи заради това.
                    Windows 8 e МНОГО по-досаден неактивиран но дори той не спира да работи ако не го направиш.

Стъпките по онлайн плащане не мога да ти ги напиша.
                    Не разбирам и какво трябва да се пише - стъпките са елементарни но са различни в зависимост от сайта.

В общият случай или плащаш директно с карта или пак с карта но през PayPal.

В първият вариант не трябва регистрация никъде за нищо - ще те пита за детайли на картата в някоя стъпка при покупката.
                    А стъпките са специфични за всеки сайт но пак не е някаква ракетна нАука.
                    Спарки освен да ти направи скриншоти от конкретният сайт по друг начин не зная как да го обясни нагледно.
                    Задължително трябва да те пита за e-mail на който да изпрати активационен код за джама.

За вторият, който е за предпочитане естествено ти трябва регистрация и работещ PayPal акаунт.
                    Трябва да избереш този начин на плащане и ще те пренасочи в системата на PayPal където да потвърдиш транзакцията.

Обаче ако нямаш пейпал до момента а мисля, че нямаш - няма да се получи с обяснения, наистина!
                    Хвани приятел на който имаш доверие, седнете и я направете заедно от твоят компютър, добавете карта в него и после покупка.

Виж, не иронизирам но те съветвам да не плащаш този Windows сам и ОСОБЕНО с карта в която имаш повече средства, отколкото искаш да платиш!

Не се шегувам и за вариантите от ебалник.бг - също толкова истински лиценз ще получиш но без терзанията дали няма да сгафиш с това онлайн плащане.

Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение

Неограничен период по отношение на активацията, да.
                      Досажда от време на време, че не е активиран, споменатите ограничение по персонализиране но НЯМА да спре да работи заради това.
                      Windows 8 e МНОГО по-досаден неактивиран но дори той не спира да работи ако не го направиш.

Стъпките по онлайн плащане не мога да ти ги напиша.
                      Не разбирам и какво трябва да се пише - стъпките са елементарни но са различни в зависимост от сайта.

В общият случай или плащаш директно с карта или пак с карта но през PayPal.

В първият вариант не трябва регистрация никъде за нищо - ще те пита за детайли на картата в някоя стъпка при покупката.
                      А стъпките са специфични за всеки сайт но пак не е някаква ракетна нАука.
                      Спарки освен да ти направи скриншоти от конкретният сайт по друг начин не зная как да го обясни нагледно.
                      Задължително трябва да те пита за e-mail на който да изпрати активационен код за джама.

За вторият, който е за предпочитане естествено ти трябва регистрация и работещ PayPal акаунт.
                      Трябва да избереш този начин на плащане и ще те пренасочи в системата на PayPal където да потвърдиш транзакцията.

Обаче ако нямаш пейпал до момента а мисля, че нямаш - няма да се получи с обяснения, наистина!
                      Хвани приятел на който имаш доверие, седнете и я направете заедно от твоят компютър, добавете карта в него и после покупка.

Виж, не иронизирам но те съветвам да не плащаш този Windows сам и ОСОБЕНО с карта в която имаш повече средства, отколкото искаш да платиш!

Не се шегувам и за вариантите от ебалник.бг - също толкова истински лиценз ще получиш но без терзанията дали няма да сгафиш с това онлайн плащане.
                      Благодаря за инфото, това ще ми свърши ли работа, предполагам че ще получа като пратка-писмо - лист с кода по Еконт или Спиди ? Ето точния линк:

https://www.emag.bg/microsoft-window.../pd/DQSSFMMBM/

п.с. Сега четох отзивите че имало и негативи като им казвали че кода е бил използван на други компютри, но имало и доволни, не знам вече какво да правя, накрая ще пусна активатора и каквото толкова, баси чудото

Коментар

• Esper
                        Esper коментира
                        Редактиране на коментар
                        Нищо няма да ти изпратят по куриер - пише "ЕЛЕКТРОНЕН ЛИЦЕНЗ".
                        Мисля, че няма да ти предложи алтернативно плащане през куриер понеже няма какво да ти изпратят.
                        Вероятно единственият вариант за плащане на този артикул ще бъде онлайн с карта.

Просто опитай - едва ли са повече от 5 цъка.

Спарки не помни конкретните стъпки, щото не пазарува всеки ден Windows-и от тоя сайт. Те са стандарни като за всеки електронен магазин. Може да иска регистрация, а може и да не.

Нещата си ги правиш сложни ти самия, с необоснования си страх от таласъми под леглото. Revolut, виртуални карти и прочие неща аз нямам. Пазарувам из интернет още от времената, когато изобщо не можеше да се плаща с български карти - първите ми 3-4 покупки са пращайки пари през Western Union. Въпросната покупка ми "струва" 10-ина клика на мишката максимум.

Коментар

Благодаря за инфото, това ще ми свърши ли работа, предполагам че ще получа като пратка-писмо - лист с кода по Еконт или Спиди ? Ето точния линк:

https://www.emag.bg/microsoft-window.../pd/DQSSFMMBM/

п.с. Сега четох отзивите че имало и негативи като им казвали че кода е бил използван на други компютри, но имало и доволни, не знам вече какво да правя, накрая ще пусна активатора и каквото толкова, баси чудото

Ще свърши, да.

Аз съм имал проблем с активационен код от мястото, където обикновено ги купувам.
                        Писах им - пратиха ми друг, който си работи и в момента.
                        Тоест случва се.
                        Емаг дали ще направят същото нямам идея.
                        Тоя магазин не го харесам но би трябвало и те да ти го сменят ако не работи!

п.с: Купи 2 да му се не знае - под 20лв ще са!
                        Все единият от тях ще работи!
                        Последно редактирано от Esper; 19-12-22, 10:56.
                        Враг усраине

Коментар

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          Предположих че така ще стане накрая - нали е електронен, както може да получиш по куриер?!?

• Еделвайс
                          Еделвайс коментира
                          Редактиране на коментар
                          А толкова ли е трудно да пратят един лист хартия под формата на писмо по куриери, карай, намерих друг вариант, виж последния ми пост

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          OMG!!!
                          Кажи ми, че не го мислиш това, моля те!
                          Искаш някой да ти препише на лист хартия от компютърна система активационен код и да ти прати листа по куриер?!?
                          И за к'во?!?
                          Аз казах,че не харесвам емаг но не защото ги намирам за такива неадерталци!
                          Такава пратка може да получиш само от продавалниците.
                          Но дори тогава общата култура изисква да върнеш тази пратка а не да я платиш!

Явно има още неразбрали:
                        - windows за 7 лв няма (поне няма истински), това че някои ти е пратил код, който "работи" нищо не означава
                        - мини-флашки 2Т - за по 5$ също няма (то има, но е като с компютрите и компотите)
                        И все не се намира, кой да сезира КЗП.
                        Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          Да сезираш КЗП е толкова безмислено, колкото да напишеш писмо, което да не пратиш.
                          Или ако е хартиено да си избършеш задника с него.
                          Или пък да дариш пари на украински бежанец.

Писах на наши близки които живеят в чужбина и имат богат опит с интернет пазаруване, постнах им линка на Спарки, но ми казаха че цената е съмнително ниска, после постнах този линк от Ицо:

https://m.cdkeylord.com/microsoft-wi...l_1966-20.html ,

като за него ми казаха че е по-легитимен, щели да направят проучване из другите техни сайтове, казах им бюджет максимум до 40 Евро за онлайн продуктов ключ за Windows 10 Pro, 64 bit.

Чакам да ми пишат какво ще направят и ще ми съдействат, те ще направят покупката и ще ми го препратят към мен ключа, като ще им платя и почерпя през лятото когато идват на почивка в БГ, стискайте ми палци.

Коментар

• kbot
                          kbot коментира
                          Редактиране на коментар
                          https://www.thewindowsclub.com/is-it...t-do-they-work

• sparkybg
                          sparkybg коментира
                          Редактиране на коментар
                          И? Сайта се мъдри поне от 2-3 години. Не е спрян. Тоест, според логиката на статията трябва да е легален, щото микромеките са вездесъщи и всемогъщи, та за 2 години няма как да не знаят за него и да не са го осъдили.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X