Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми Windows

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми Windows

Здравейте колеги,

Ще ви бъда много благодарен ако ми препоръчате някакъв торент на Windows за тези параметри: Intel (R) Celeron (R) CPU 440 @ 2.00GHz 1.99GHz,0.99GB of RAM. Става въпрос за домашното ми PC, което го ползвам главно за да пиша във форума , да гледам филми и музика, и да работя на някоя и друга програма. В момента имам Windows XP Professional Version 2002 SP2 и твърдо не искам да се отказвам от XP, защото съм му свикнал, а не ми се занимава в момента да се уча на Vista. Разбира се замундата и арената са препълнени с всякакви торенти, но малко се чувствам като онова магаре, което незнаело от коя купа сено да започне да яде Причината е че от много сваляне на какво ли не, PC-то ми се претрупа с всякакви вируси, червеи, троянци и не знам си какви други животни, макар че NOD32 се бори достойно вече година и нещо. Така че съм решил че е време вече да направя едно пролетно почистване

Поздрави,

До: Препоръчайте ми Windows

Чети мненията и впечатленията на потребителите за торента и ще се ориентираш кое става и кое-не. Проблемите обикновено са с кракването иначе всички Джамове са едни и същи по торентите. Има и някои модифицирани, но аз не им вярвам много.... То една камара програмисти в "Малък и мек" не могат да ги направят като хората, та някой самодеец едва ли ще направи нещо повече.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Здравей, бих ти препоръчал да напишеш и в двете търсачки на арена и замунда "ETH0" и естествено windows xp . Сваляш който решиш и след това си дърпаш ей това чудо http://www.autopatcher.com/ - Ще ти намери и издърпа от официалния сайт на майкрософт всички необходими ъпдейти, че и повече.

Поздрави и успех.

Коментар

Здравей,

ако не те интересуват н.нар. live ъпдейтите от сайта на MS можеш да си свалиш всеки windows, който хванеш. Аз лично ти препоръчвам да си свалиш чисти версии. По-точно такива, които не са редактирани, нито са им добавяни разни модули, като допълнителен софтуер, MS-ки ъпдейти и т.н. За мен тези версии са крайно нестабилни и подлежат на по-често омазване и преинсталация.

Поздрави!

Коментар

В замундата имаше един ХР проф. на MSDN за разработчици. Чиста непипана програма , но мисля , че беше SP2.
          Слагаш я и я оставяш да се ъпдейтне до SP3. Минава всякакви валидации, ъпдейти и проверки от чичо Били. Аз я ползвам отдавна и работи перфектно. Моя лаптоп е с по- слаби данни от твоя , но не слагам програми , дето не ползвам и ми върви като самолет.
          Ползвай някой от "народните" номера...

ПП: На английски е . Успех!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от experriment Преглед на мнение
            Здравей, бих ти препоръчал да напишеш и в двете търсачки на арена и замунда "ETH0" и естествено windows xp . Сваляш който решиш и след това си дърпаш ей това чудо http://www.autopatcher.com/ - Ще ти намери и издърпа от официалния сайт на майкрософт всички необходими ъпдейти, че и повече.

Поздрави и успех.
            За релиизите на ЕТНО съм абсолютно съгласен. До сега не съм попадал на нещо бъгаво от него, но с тоя аутопачер не знам как ще се получи при нелицензиран Джам
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              За релиизите на ЕТНО съм абсолютно съгласен. До сега не съм попадал на нещо бъгаво от него, но с тоя аутопачер не знам как ще се получи при нелицензиран Джам
              Мисля си, че не е проблем това Иначе какъв ще е смисъла на AutoPatcher.

Коментар

Ми не знам... Смисъла го виждам като това, че можеш да си свалиш ъпдейтите и при последваща преинсталация да не ги точиш пак. Защото едно от първите неща с които Джама се "ъпдейтва" е проверка на лицензите и после почва да плаче за лиценз и задейства "time bomb"-ата . Може би първо трябва да се ъпдейтне, пък после да се краква? Аз преди година и нещо се мъчих 2-3 дена с Висти и понеже трябваше да заминавам в чужбина, а лаптопа ми трябваше да е със стабилен и сигурен Джам, отидох и си купих лицензирана. Тука е 80-90 евро, а по Европа-към 400 и то не навсякъде има пълна версия. При тия цени май вече е по-добре да си ги купиш, ако държиш компа да не ти прави номера и да си спокоен. Иначе за домашна употреба може да слагаш каквото ти е кеф, стига да имаш време и желание да се занимаваш с инсталации....
                Неизвестен мъдрец

Коментар

A дали няма да е по лесно,да си закупите една лицензирана ХР?Вече са по евтини и няма главоболия с тях свързани с ъпдейти и други.
                  Не е и редно да се пита тук, според мен за пиратщини...Форума е достатъчно свестен,за да има рестрикции към него от някоя софтуерна компания.
                  Предполагам,че отговори на ЛС,ще са по удачни.
                  Пътят е целта.

Коментар

Windows XP SP3 MSDN integrated All drivers hardware
                    Пробван, чудесно се държи и на лап-топове.

Последно редактирано от gadeff; 19-04-09, 21:34.
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Ми не знам... Смисъла го виждам като това, че можеш да си свалиш ъпдейтите и при последваща преинсталация да не ги точиш пак. Защото едно от първите неща с които Джама се "ъпдейтва" е проверка на лицензите и после почва да плаче за лиценз и задейства "time bomb"-ата . Може би първо трябва да се ъпдейтне, пък после да се краква? Аз преди година и нещо се мъчих 2-3 дена с Висти и понеже трябваше да заминавам в чужбина, а лаптопа ми трябваше да е със стабилен и сигурен Джам, отидох и си купих лицензирана. Тука е 80-90 евро, а по Европа-към 400 и то не навсякъде има пълна версия. При тия цени май вече е по-добре да си ги купиш, ако държиш компа да не ти прави номера и да си спокоен. Иначе за домашна употреба може да слагаш каквото ти е кеф, стига да имаш време и желание да се занимаваш с инсталации....
                      Питах чичо Гугъл и той сподели, че въобще не трябва да е лицензиран уиндоуса за да го ползваш аутопатчер-а още повече преди година имам спомен как М$ се "скараха" на аутопатчер екипа, че вършат пиратска дейност.

Извинявам се за оффтопика

Коментар

Пробвай Windows-7 и ако няма проблем с драйверите, ще забравиш и за ХР и за Виста. За съжаление за да ъпдейтнеш ХР до 7 трябва чиста инсталация и после ще се озориш с преинсталирането на програмите.
                        И аз съм на мнение че орязания Windows не е стока но скоро сложих на лаптопа на децата 7Genesis което си е орязан Ultimate, и тая таратайка с CPU 1.6/1.6 и RAM 1GB стана най-бързия компютър който съм виждал.

Коментар

Благодаря колеги за отговорите, много ми помогнахте Все пак се замислям върху коментарът на колегата charger, и макар и да нямам абсолютно никакви угризения, умолявам модераторите да изтрият дадената тема ако сметнат, че тя може да навреди на форума!!! Аз определено не искам това. Може би наистина на ЛС е най-удачно. Благодаря предварително

Поздрави,

Коментар

Не е така. Темата е формулирана правилно.
                            Искаш препоръка - получаваш я, има и от къде да си изтеглиш версия да пробваш. И ако ти хареса - да си купиш.
                            Даже това е един вид реклама на продуктите на Microsoft...
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

аз лично използвам програмата Acronis® True Image Home вместо преинсталиране на уиндоуса

http://www.acronis.com/homecomputing...cts/trueimage/
                              [B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X