Здравейте колеги,
Ще ви бъда много благодарен ако ми препоръчате някакъв торент на Windows за тези параметри: Intel (R) Celeron (R) CPU 440 @ 2.00GHz 1.99GHz,0.99GB of RAM. Става въпрос за домашното ми PC, което го ползвам главно за да пиша във форума
, да гледам филми и музика, и да работя на някоя и друга програма. В момента имам Windows XP Professional Version 2002 SP2 и твърдо не искам да се отказвам от XP, защото съм му свикнал, а не ми се занимава в момента да се уча на Vista. Разбира се замундата и арената са препълнени с всякакви торенти, но малко се чувствам като онова магаре, което незнаело от коя купа сено да започне да яде
Причината е че от много сваляне на какво ли не, PC-то ми се претрупа с всякакви вируси, червеи, троянци и не знам си какви други животни, макар че NOD32 се бори достойно вече година и нещо. Така че съм решил че е време вече да направя едно пролетно почистване
Поздрави,
Ще ви бъда много благодарен ако ми препоръчате някакъв торент на Windows за тези параметри: Intel (R) Celeron (R) CPU 440 @ 2.00GHz 1.99GHz,0.99GB of RAM. Става въпрос за домашното ми PC, което го ползвам главно за да пиша във форума

Поздрави,
Коментар