Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Windows Vista и лаптоп HP 6710b

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Windows Vista и лаптоп HP 6710b

Проблема е следния,лаптопа е os Windows Vista и след ъпдейт и инсталиране на service pack 1 и след рестарт ми иска парола,купих го с инсталиран windows vista и не съм въвеждал каквито и да е пароли за защита.Давайте акъл как да го подкарамче ще го хвърлям от балкона след малко на 1ден м---а му.

До: Проблем с лаптоп HP 6710b

Само да вметна, че заглавието на темата ти хич не е коректно, защото това хич не е проблем на лаптопа, а на софтуера към него (операционната система имам предвид)
    Най-лесно, щом си е бил оригинално с Виста (а и като е нов, предполагам още нямаш никакви важни данни на него), защо не си пуснеш едно рикавъри на операционната система? В началото като стартира лаптопа ти пише "Press F11 to recovery" или нещо подобно, абе натиска се F11. Иначе може да опиташ също с разни туулове за ресетване (или смяна) на паролите на акаунтите ( например в Hirens Boot CD има доста такива).
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

До: Проблем с лаптоп HP 6710b

Оправих го изхвърлих му Вистата през балкона и тръгна Проблема беше Credential Manager, след ъпдейд и инсталиране на Vista Service Pack 1 и след рестарт иска парола която не съм му въвеждалс моето разбиране толкова

Коментар

До: Проблем с Windows Vista и лаптоп HP 6710b

Бравос!
        А каква беше Вистата ако не е тайна? Имам предвид Виста Бизнес, Виста Хоум или друга?
        Ако е бизнес да те открехна на една далавера
        Hristo Draganov

Коментар

И аз мога да те светна на една далавера: Разкарай Вистата и си метни едно хубаво ХР SP3 и компа ще ти върви като изтербител.
          ХР-то си остава най - добрата ОС (мое мнение).
          Вистата за сметка на малко по-добра графика и малко други глезории (които повечето пречат и изнервят) , може да накара и най-мощния компютър да върви като костенурка.
          Поздрави!
          Извинявам се за спама!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
            Бравос!
            А каква беше Вистата ако не е тайна? Имам предвид Виста Бизнес, Виста Хоум или друга?
            Ако е бизнес да те открехна на една далавера
            Бизнес и то с лиценздавай делаверата

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              И аз мога да те светна на една далавера: Разкарай Вистата и си метни едно хубаво ХР SP3 и компа ще ти върви като изтербител.
              ХР-то си остава най - добрата ОС (мое мнение).
              Вистата за сметка на малко по-добра графика и малко други глезории (които повечето пречат и изнервят) , може да накара и най-мощния компютър да върви като костенурка.
              Поздрави!
              Извинявам се за спама!
              Аз него приемам за спам иначе си прав че бременна жена ще роди докато направи нещо тази Виста, на домашният съм с ХР и въпреки годините си е в пъти по бърз

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                Бизнес и то с лиценздавай делаверата
                Ето я далаверата - не съм сигурен към момента дали е активна тази опция, тъй като напоследък не ми се е налагало да го правя, но по принцип Майкрософт предлагат възможност за легален ДАУНГРЕЙД от Виста към ХР (но Вистата трябва да е или бизнес или ултимейт) - най-добре им звънни на Майкрософт да ги питаш дали все още е активна тази опция.

Ако е активна - ще трябва да изпратиш сканирано копие от фактурата, с която си купил лаптопа и снимка на продуктовия код на Вистата (стикерчето, което е отдолу на лаптопа, с ключа на Вистата) на имейл: bginfo кльомба microsoft.com (преди и след кльомбата махаш и интервалите разбира се), после си инсталираш едно ХР, НО трябва да е от някакъв ОЕМ-ски носител (такъв, който ти иска активация) и намираш някакъв ОЕМ-ски ключ за ХР-то (цитирам "някакъв", защото от Майкрософт точно така ми казаха). Инсталираш си го по нормалния начин, после като ти поиска активация такава може да направиш САМО ПО ТЕЛЕФОНА (т.е. да избереш опция за активиране по телефона) - после там диктуваш на Майкрософт (като предварително преди това си им казал, че вече си им изпратил снимка на фактурата и кода на вистата) онея многото цифри, те ти диктуват други, въвеждаш ги в поленцата и ХР-то ти вече е активирано
                Това е цялата "далавера" , и си заслужава отвсякъде

Ако с нещо друго мога да бъда полезен (а и не само на тебе), свиркай
                Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X