Колеги дайте някакви координати в София къде мога да закупя камера за задно виждане /само камерата, без дисплей/! Онлайн много предложеня, ама трябва да се чака!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Камера за задно виждане - откъде?
Свий
X
-
До: Камера за задно виждане - откъде?
Хъм, странно! Днес бях там, питах! Казаха, че имат всякакави камери, ама не и за автомобил! Или момчето не е било в час?!!Първоначално публикуван от tseroo Преглед на мнениеЩайнбергер - CONRAD, на бул. Прага, мисля че беше на номер 11. Там продават всякакви техно-чудесии германски от китай, но работят, поне това което съм пробвал от там. И са на прилични цени.
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Преди година и половина мой приятел ми показваше камери и твърдеше че са от "Илиянци" (около 45лв.) влагозащитен
Размер колкото палец с две ушички за закрепване, ако ми звъннеш утре да ми напомниш, ще го питам от къде и ще ти се обадя
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Дедо дай тел. на ЛС, ще ти звънна! Че жената и с парктроника отнесе ъгъла на гаража!!Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПреди година и половина мой приятел ми показваше камери и твърдеше че са от "Илиянци" (около 45лв.) влагозащитен
Размер колкото палец с две ушички за закрепване, ако ми звъннеш утре да ми напомниш, ще го питам от къде и ще ти се обадя
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
0888 699 950 - Миро
Кажи му, че Антон с Нисана ти е дал тел(не че е толкова важно).
Почти съм сигурен че може да измисли нещо налично. Не пиша фирмата, в която работи, за да не се изтълкува като реклама, но са много добри!Per aspera ad astra.
Коментар
-
-
иБей прелива от такива неща
тъй като в паджерото дисплей няма, а нужда от такова оченце има, си харесах една такава играчка, чийто дисплей е самото огледало за заден ход - даваш на R, и огледалото ти става на дисплей - според мен - идеално като удобство..
Обаче - има екстра - това чудо трябва да си го монтираш сам.
Удоволствието е страхотно - с огромен кеф ще я свърша тая работа..
ама кога?
тези дни ще си я поръчам играчката, и оттам насетне започват терзанията със свободното време
Коментар
-
Давай снимкиПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеиБей прелива от такива неща
тъй като в паджерото дисплей няма, а нужда от такова оченце има, си харесах една такава играчка, чийто дисплей е самото огледало за заден ход - даваш на R, и огледалото ти става на дисплей - според мен - идеално като удобство..
Обаче - има екстра - това чудо трябва да си го монтираш сам.
Удоволствието е страхотно - с огромен кеф ще я свърша тая работа..
ама кога?
тези дни ще си я поръчам играчката, и оттам насетне започват терзанията със свободното време
На мен ми предстои същото мероприятие на L200, но още не съм измислил как да стане.
Имай пред вид, че камерата е хубаво да се върти и когато не си на задна да бъде скрита в кожухче - така е на новите Фолксвагени. На новото Паджеро, камерата е просто една фиксирана леща над задния номер и като караш по опясъчените пътища и пристигнеш някъде - на дисплея нищо не се вижда....Зима иде
Коментар
-
"Скорпионе", щеше да се обаждаш да ми напомняш да се обадя
.....ама си изпих снощи "ценеразина"
и сам се сетих......според колегата който е купувал на "Илиянци" от централния вход, предпоследния магазин в ляво (каквото и да значи това)
, а другия малко по-скъп, но с гаранция и консултация бил в "Изток" ул.Атанас Далчев срещу японското посолство някъде (т.е. м/у някаква пицария и общината)
....и сподели какво си направил
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
не се бъзикай със снимките - още не ми е узряла идеятаПървоначално публикуван от huko Преглед на мнениеДавай снимки
На мен ми предстои същото мероприятие на L200, но още не съм измислил как да стане.
Имай пред вид, че камерата е хубаво да се върти и когато не си на задна да бъде скрита в кожухче - така е на новите Фолксвагени. На новото Паджеро, камерата е просто една фиксирана леща над задния номер и като караш по опясъчените пътища и пристигнеш някъде - на дисплея нищо не се вижда....
а това е много интересно - какво да разбирам под "кожухче"?
това е нещо като клепач ( очен ), който се вдига?
или е някаква друга идеята?
казвай, казвай, че онова чувство почва да се събужда и да чегърта по нощите...
мерака е голяма сила, брей
PS аз технологично имам възможност за монтаж вътре в купето - под допълнителния - трети - стоп.
Доколкото прочетох, единствения минус на това решение е необходимостта от разтониране около камерата...
ама при Л200 - не става...
брех , ще го мислим нощеска..
апропо, как се почистват камерите на автомобилите от Ф1 ?
Коментар
-
Ха, виде ли сега - ако ти се бях обадил нямаше да ти се активизира "антисклерозата"!Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение"Скорпионе", щеше да се обаждаш да ми напомняш да се обадя
.....ама си изпих снощи "ценеразина"
и сам се сетих......според колегата който е купувал на "Илиянци" от централния вход, предпоследния магазин в ляво (каквото и да значи това)
, а другия малко по-скъп, но с гаранция и консултация бил в "Изток" ул.Атанас Далчев срещу японското посолство някъде (т.е. м/у някаква пицария и общината)
....и сподели какво си направил 

А за "Илиенци" разбрах - главната алея!
Като я "уредя" работата ще докладвам!
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
е да, ама като видя тия букви VW, и получавам уртикария....Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеЕто каква е камерата на Голф 5, супер хитро и винаги би трябвало да е чиста.
може да е хитро, ама аз не се съгласявам директно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар