Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със страница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със страница

Значи имам проблем с изгледа на някои страници. Като ги отворя и се получава следната картинка:

Това се получава и при отваряне на някои страници във форума където са постнати цитати от външни източници. Интересното е че се получава само с определени източници, а не с всички да речем. Предполагам че е нещо с шрифтовете, но не знам как да се оправя. Моля, ако някой има идея какво да променя, да каже?

До: Проблем със страница

С какъв браузър ги отваряш? И за всеки случай опитай и с друг браузър да видиш как е ...
    Последно редактирано от HD; 28-01-09, 12:32. Причина: Допълнение
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

С Mozilla Firefox 3.05 С него работя и бих искал да ги разглеждам с него. В смисъл, че не ме устройва например ако се отварят с IExplorer, защото едва ли ще хукна да сменям браузърите само заради една-две страници...

Коментар

С IE е малко по-добре , но пак липсват части от текста и като цяло не се разбира. Ето картинка:

Коментар

задай въпроса на MisterJ - Добрин трябва да е в течение на този проблем

Коментар

Пробвай в опера щом IE не ти допада /разбираемо/. Аз имах подобен проблем с ФФ. Не помня как се оправи, но беше или преинсталация на фокс-а, но 1-во се махат плъгините, защото ако е от тях, те си остават и нищо не се променя или преинсталация на OS, което ми се случва периодично и не помня вече. 99% е от ФФ.

Коментар

Аз за такива случаи съм си инсталирал "add-ons" "IE Tabs"
              Range Rover Sport 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Пробвай в опера щом IE не ти допада /разбираемо/. Аз имах подобен проблем с ФФ. Не помня как се оправи, но беше или преинсталация на фокс-а, но 1-во се махат плъгините, защото ако е от тях, те си остават и нищо не се променя или преинсталация на OS, което ми се случва периодично и не помня вече. 99% е от ФФ.
                Значи ОS ми е на две седмици. А операта инстинктивно не я харесвам. Интересното е че и преди преинстала имах подобни проблеми и сега, като се има и предвид, че браузърите са нови направо не знам защо пак става така.

Коментар

FF 3 нещо не го направиха добре, аз го изпитвах и преди да излезе офицялно, бая по-тежък стана и доста бъгове завъди. Щом си с нов OS добре. Странно е, че пак подобни проблеми имаш. Ако не е вирус или спай/ад, остава да е проблем с Фокс-а. Последна версия ли ползваш или по-стара? Операта ти я предлагам не за постоянно, но за да сравниш проблемна страница, как се отваря. Все пак пробвай да преинсталираш ФФ, но опасявам се може и да не помогне.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    FF 3 нещо не го направиха добре, аз го изпитвах и преди да излезе офицялно, бая по-тежък стана и доста бъгове завъди. Щом си с нов OS добре. Странно е, че пак подобни проблеми имаш. Ако не е вирус или спай/ад, остава да е проблем с Фокс-а. Последна версия ли ползваш или по-стара? Операта ти я предлагам не за постоянно, но за да сравниш проблемна страница, как се отваря. Все пак пробвай да преинсталираш ФФ, но опасявам се може и да не помогне.
                    Значи, преди преинстала съм го пробвал това на 4 браузъра - Мозила, ИЕ , Опера и Авант. И на 4-те даваше същия проблем с повече или по-малко показване на страницата, но никога изцяло както трябва да бъде. Мозилата ми е ако не последната версия, то поне една от последните. Не ми се иска да я сменям защото ми върши отлична работа и е доста по-бърза от всичко останало. Не вярвам да е вирус или спай адуеър защото не влизам в критични сайтове и ползвам Касперски за антивирусна.

Коментар

Доста странен проблем е...
                      Аз я намерих тази страница коя е и при мен с FF 3.05 също проблем няма.
                      Едното, което се сещам е да кажш какви AddOns имаш инсталирани или да изключиш тези, които те съмняват.
                      Другото е да е повреден или отрязан самия код на страницата - дай View Page Source и виж дали завършва с "</body> </html>"

Настройките за шрифтовете са в Options, Content. При мен мисля че е по подразбиране както си е: Times New Roman 16, и на Advanced - "Allow Pages to select their own font..."
                      Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

да не си с някакаква 'Hi-contrast' схема - браузърите може и да се ошашкват от това, погледни в Control Panel -> Accessibility Options -> Display -> Use High Contrast

обикновенно има shortcut-и и по невнимание може да си го включил...
                        LR Disco II, Td5

Коментар

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
                          да не си с някакаква 'Hi-contrast' схема - браузърите може и да се ошашкват от това, погледни в Control Panel -> Accessibility Options -> Display -> Use High Contrast

обикновенно има shortcut-и и по невнимание може да си го включил...
                          Изключен е.

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
                            Доста странен проблем е...
                            Аз я намерих тази страница коя е и при мен с FF 3.05 също проблем няма.
                            Едното, което се сещам е да кажш какви AddOns имаш инсталирани или да изключиш тези, които те съмняват.
                            Другото е да е повреден или отрязан самия код на страницата - дай View Page Source и виж дали завършва с "</body> </html>"

Настройките за шрифтовете са в Options, Content. При мен мисля че е по подразбиране както си е: Times New Roman 16, и на Advanced - "Allow Pages to select their own font..."
                            Всичко ми е така, както го казваш. Не знам какво да мисля вече.

Коментар

Най-вероятно ти липсва някой шрифт, който ползват въпросните сайтове и с който копи/пействат някои хора новините тук.
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X