Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авто ДВД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Авто ДВД

Така както си седях и ми влезе в главата една муха: да взема да оборудвам задната част на автомобила с ДВД за да могат по време на движение малките хора да гледат и да си траят, а не да водят пунически войни. Порових се из "голямото село", но цените нещо не ми импонират . Ще ми се устройството да е автономно (а не ДВД + монитор/и за отзад). Намерих отговарящи на това изискване ДВД-та, като едното се монтира в задната част на централната конзола, а другото - в облегалките за глава.
    Ето тук са двата вида:
    http://www.made-in-china.com/showroo...th-Pillow.html
    http://www.made-in-china.com/showroo...-AR8501M-.html
    Проблема е, че не мога да ги намеря на българския пазар.
    Не искам ДВД-то да се монтиа на тавана, защото тавана ми е панорамно стъкло, под което се движи тип щора, която го покрива.
    Молбата ми е ако няой вече се е сблъсквал с подобен проблем или някъде е срещал нещо подобно на описаните по-горе ДВД да помогне със съвет.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

До: Авто ДВД

На тези линкове не видях цени (може и да не съм гледал правилно).
    Преди време и аз си мислех за нещо подобно, обаче после се сдобих с лаптоп и проблема се реши. Моето мнение е за лаптоп, защото може да ползва и за други цели, освен гледане на филми. Някъде гледах и подходящи стойки за между предните седалки, но в момента не се сещам къде .
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
      На тези линкове не видях цени (може и да не съм гледал правилно).
      Не е в тебе проблема. И аз не успях да видя цените. Пуснал съм ги "за мостра", харесаха ми като начин на монтаж.
      А това за лаптопа и аз си го мислих, проблема е в стабилното закрепване. Ако можеш да се сетиш къде си видял такива стойки ще преценя дали ще ми свършат работа.
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

То стана като монолог ама на някой може да му свърши работа. Намерих ето това и на пръв поглед не е зле.Все пак има два монитора-за всяка от облегалките и за всеки от дзверовете.Ако някой има впечатлея за това http://www.orderbg.com/index.php?mai...oducts_id=3937да заповяда с разясненията.
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

То малко в страни,но продавам моето ДВД от Джипа защото и него го продавам.Всеки потенциален купувач ми казва да сваля от цената и да си взема ДВД-то.Панасоник ,седи на мястото на радиото на колата.От зад съм пуснал кабел за ТВ.Предимството е че чете със страхотно качество МП3 на дискове за ДВД или по 4,5 гигабайта.Друго предимство е че телевизора е отделно.Т.Е имаш и телевизия,а не само ДВД.Машинката е на 1 година без драскотина,за 500 лв.

Преди година го купих от магазин над 900 лв.Ако има спад в цените,разбира се цената няма да е 500 лв.,както написах по-горе.Снимки в Блога ми във форума има.

ПС:Със закъснение видях снимка на предпочитаната от теб машинка.За тази цена(100 лв .повече)има също толкова големи лаптопи Асус.Имам такъв и освен че съм качил 120 гигабайта филми и музика си работя с него.Можеш да помислиш.Тук има и тема за тях даже.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Благодаря за инфото, но за сега ще се въздържа от оборудване с предлаганата от теб конфигурция. Нали знаеш, че когато човек си реши нещо няма оправяне с него. Пък ако ще и да съжалява след това за упоритостта си .
            Лаптопа дйствително е практичната възможност, но честно да ти кажа по цял ден съм на такъв (и в момента) и ми се ще това, което ще бъде в колата да е само за нея и да не го свързвам с работа. Не знам за другите, но аз като вляза в колата се опитвам да забравя за работата и да се отдам само на удоволствието от друсането.
            Последно редактирано от Pretor; 22-01-09, 09:24.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

А на тия китайските видя ли следното: Min. Order: 50pcs
              В една друга тема бях дал телефон на човек, който внася такава техника от САЩ. За да не излиза, че му правя реклама няма да го давам и тук. Поразрови се. Скоро беше.
              И друго - не е ли по-добре и двете да са на подглавниците. Не виждам смисъл едното да е на подглавник, а другото на централната конзола.

Коментар

Код:

А на тия китайските видя ли следното: Min. Order: 50pcs[/quote]
                Видях го, ще потърся телефона.

PHP Код:
                И друго не е ли по-добре и двете да са на подглавницитеНе виждам смисъл едното да е на подглавника другото на централната конзола
                Разбира се, че няма да са на различни места. Двата варианта ги дадох като приемливи за мястото на поставяне.
                А това http://www.orderbg.com/index.php?mai...oducts_id=3937 хем е с два монитора, хем са за подглавници, хем могат да се поръчат и у нашенско
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

To аз не те навивам,просто споделям опит и лични предпочитания.Новата ми лудост е ДВД което чете всичко с мониторче на самото СД,разбира се с ТВ тунер,разбира се и с вход за карта.Това е за мен,а за детето портативен плей стейшън на който свен игрите има възможност и за филми и музика.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

аз купих на единия от бандитите DVD плейър Philips, същия като Mustek - a, но пичовете отТехномаркет казаха да пропусна Мустека... Та плейъра си го слагат между седалките или единия го държи.... Има изводи за два чифта слушалки, което е ОК, да можем отпред да си слушаме радио или мкузика, пък те да си гледат кквото искат, колкото искат усилено. Работи много добре и стабилно, издържа над 4 часа с едно зареждане на батерията..... МИслил съм и за ДВД в облегалките за глава или в седалките, но имам повечко коли и за различни дестинации ползвам съответната, та ми трябваше нещо мобилно.....

Коментар

Значи доста хора са узрели за идеята, че за да шофираш спокойно трябва да намериш занимавка на малките пътници. Че то иначе какво е - обръщаш се на нещо средно между синя каска и наказателен отряд докато въдвориш ред, и пак за не повече от 15 минути.
                      А иначе варианта, който съм посочил е много лесен за монтиране и демонтиране към(от) подглавниците и за пренос с автономна чанта, която е в компекта.
                      Пичове в момента не навивам вас.По-скоро се нахъсвам сам, докато най-накрая се нахендря на Мустек-а.
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

Колега, да ли си купи Musteka, за който говореше?
                        Ако си, моля сподели мнение!
                        Благодаря!
                        Lesidren.com

Коментар

За всички,които са пред дилемата ДВД в колата,ще споделя новата ми придобивка(тоест на детето).
                          Докато дететто гледа филм,аз слушам филма,което не ми харесваше докато шофирам.Сега си слуша музика а малката имаПСП.В малкото устрийство на сони,освен игрите,които са супер съм качил 2 гигабайта музика,8 филмчета,снимки и какво ли още не.Където има ЛАН интернет машинката влиза в нета и в скайпа.Сега вече кой каквото иска да гледа ,слуша или играе в колата.Успех на всички любители на дребните неща без които може и да можем,но ги имаме.

Коментар

Аз си купих преди три години една елитка DVD да не повярва човек още работи после монитопче7или8инча не помня от наи голямите има и ТВтунер монтирах ги на камиона и бачкат идеално.Сега тези двете с можеби два монитора за в двете облегалки няма да излезне с DVDтоповече от 500лв мисля.Мониторите сега са по 130кинта един а аз взех само монитора 499лв
                            0885 297985,мтел-Радо
                            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Аз намерих представителите на МUSTEK за България
                              http://www.mustek-bg.com/?action=&gr...le_content.php , ходих в магазина им, видях ги, не са лоши като за Тайвански, с 2 год. гаранция и мисля другата седмица да зарадвам децата!
                              Само се колебая това с двата 7 инчови монитора ли за взема или за същите пари един с 8.5 инчов дисплей! http://www.mustek-bg.com/?action=&gr...le_content.php
                              Събота и неделя ще помисля!
                              Lesidren.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X