Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гласово разпознаване на български за Windows XP ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гласово разпознаване на български за Windows XP ?

Ако не ме лъже паметта в уиндоус си има гласово разпознаване за по-разпространените езици, с което можеш да диктуваш директно в Word. Някой знае ли подобна програмка за диктовка на български ? Нещо като Dragon Naturally Speaking ?

Целта е да диктувам прилично в текстов редактор. Не ми е проблем да говоря бавно, но нямам време тепърва да му вкарвам речник на български дума по дума. Трябва да е нещо съществуващо демек.
    Издъних се на Тюринг теста

До: Гласово разпознаване на български за Windows XP ?

Опитвал съм такова, но не на български. Не ти трябва тая беля.

Научи се да пишеш по-бързо.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ужас
      Имах такива подозрения. Ще се пише явно. Ама пусто ме мързи да преведа статия, камо ли 200 страници книга...
      Ще си остане непреведена явно.

Коментар

Аз владея доста добре 10-пръстна система на писане, та ако мога с нещо да помогна? (Не ме е срам да кажа, че съм учил 3 години машинопис в средното )
        Записвай на мп3-ка примерно, прати ми я, после я ще я "прехвърля" в текстовия редактор и готово Проблема е, че напоследък нещо хич нямам време за нищо
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Мерси, не искам да те занимавам, адски много работа е...
          Просто се зачетох в една щатска книга - "Аферата Мис Стоун". Въпросната афера е описвана на дълго и широко у нас, не на последно място в "Мера според мера", но конкретната книга е интересна понеже подробно разкрива нещата от американска гледна точка - какви врътки и интереси са се движели в американската легация. И просто книжлето е добре написано.

Иначе не пиша особено бавно, но не съм и бърз. А си правех илюзията че ако диктувам и мисълта ми ще тече по-бързо. Абе поживеем - увидем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X