...ми изчезнаха отметките(фаворитите).Гадно.Не знам къде са отишли.Някой който е в час да помага!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обнови ми се Mozilla-та и...
Свий
X
-
До: Обнови ми се Mozilla-та и...
Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение...ми изчезнаха отметките(фаворитите).Гадно.Не знам къде са отишли.Някой който е в час да помага!
Ако не стане след рестарта пробвай така:
Bookmarks>Organize Bookmarks>Import & Backup>restore>и му дай примерно вчерашна дата (06.12.200).Последно редактирано от Peppy; 07-12-08, 16:58.LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеРестартирай, няма къде да отидат
Ако не стане след рестарта пробвай така:
Bookmarks>Organize Bookmarks>Import & Backup>restore>и му дай примерно вчерашна дата (06.12.200).
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеНеще. Някой спец да се произнесе
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеОтиваш в bookmarks>import and backup>restore и избираш файл с разширение .JSON. Задаваш му път от
C:\Documents and Settings\(име на потребител)\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\94pyxbhy.default\bookmarkbackups
.Нищо,ще си ги възтановявам постепенно.Жалко че с тях и много важни неща имаше които едва ли ще се сетя за тях.
Коментар
-
За тая цел ползвайте плъгин foxmarks даваш си име и парола и всички bookmarks са еднакви на който и компютър да го ползвате. Качват се в сървър и нямат нищо общо с локалните.
П.С. Firefox 3 е голям кенеф, не си го слагайте. По-тежък е и по-бавно работи. Мен не ми харесва. ;(no signature no problems
Коментар
-
Щракни върху меню "Отметки" (най-горе) и от падащото меню избери "Управление на отметките...". Като се отвори прозореца за управление на отметките, прегледай всичко едно по едно. Аз също качвах 3-ката и се оказа, че отметките са пратени на съвсем друго място.OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар