Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми лаптоп

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    какво ще кажете за

Fujitsu LIFEBOOK A531 Black Matt Made in Germany
    Intel Celeron B800 1.5GHz 2MB / 4 GB DDR3 / HDD SATA 500 GB 7.2k/15.6" LED, 1366 x 768/ DVD Super multi (reader/writer)/Intel® HD Graphics or HD Graphics 3000/
    1 x HDMI/ 3 x USB (1 x Anytime USB Charge functionality)/1 x VGA/1 x RJ45/1 x 4in1 Card Reader (SD/SDHC/MS/MS Pro) x Memory card slots 1 (34 mm and 54 mm supported) x ExpressCard slots/LAN 10/100/1000 MBit/s / IEEE 802.11b/g/n/ Bluetooth V2.1 /Keyboard iso black w/ 10key US/ Country Kit Int/ No OS/ 2 Years Collect&Retrun International Warranty
    Ако си се спрял на Fujitsu по добре виж това Лаптоп Fujitsu Lifebook AH512 Pentium B960, 4GB, 750Gb, 15.6"
    По-добър процесор по-голям хард, разликата в цената е 80 лв, но си струва...
    Иначе евтините fujitsu са като всички други евтини лаптопи. Но си имат хубава гаранция...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
      Ако си се спрял на Fujitsu по добре виж това Лаптоп Fujitsu Lifebook AH512 Pentium B960, 4GB, 750Gb, 15.6"
      По-добър процесор по-голям хард, разликата в цената е 80 лв, но си струва...
      Иначе евтините fujitsu са като всички други евтини лаптопи. Но си имат хубава гаранция...
      не съм се спрял все още на нищо, просто мога да взема фуджицу с отстъпка

Коментар

не съм се спрял все още на нищо, просто мога да взема фуджицу с отстъпка
        Каква е отстъпката?

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
          Каква е отстъпката?
          не знам и аз точно, а и едва ли има значение какъв е точно %
          като ми пратят оферта, аз гледам как го продават на другите места и толкоз /но не е голяма разликата - около 10%/

в крайна сметка не ми е от значение дали ще спестя 100 лева от нещо, което ще ползвам 3-4 години, интересува ме повече гаранцията и сервиза, а при тези знам, че ще им се обадя, ще дойдат да си го вземат и ще ми го върнат готов.

Коментар

Че какъв ти е проблема - в ebay.co.uk панели да искаш. Сигурно сме пазарували 7-8 броя вече. Никакви грижи.

За таблета - нямам мнение.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

аз съм пас, дадоха служебен и макар и нисък клас /НР650/ върши работа за моите цели.

по темата: евтиното си е евтино, ако можете, не си го причинявайте!!!

Коментар

Съвсем вярно! То и колите е така - по-добре стара луксозна, отколкото ново и евтино
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

И двете крайности са неуместни ако ви трябва лаптоп за работа.
                  Супер евтиният няма да свърши работа и ще ви излезе през носа, а супер скъпия ще свърши точно толкова работа, колко и някой от средния сегмент.

А ако говорим за лаптоп в ролята му на аксесоар - тогава е друга работа
                  Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                  Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

новият Делл, който взех преди 3 месеца се бъгна и сега като заспи или опиташ да го изключиш с "шът даун" изпада в "безтегловност" и за да тръгне трябва да задържа копчето "О" около 5 секунди за да се изключи напълно и после да го включа отново... Давах го на софтуерния спец, който ни поддържа фирмените компютри и софтуер, но не можа да открие проблема дори след преинсталация на уиндоуса си остана така... Предлага след Нова година да го дам в гаранционен сервиз...
                    Някакви идеи?
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Давай им го. На Делл гарнциите са им окей.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        новият Делл, който взех преди 3 месеца се бъгна и сега като заспи или опиташ да го изключиш с "шът даун" изпада в "безтегловност" и за да тръгне трябва да задържа копчето "О" около 5 секунди за да се изключи напълно и после да го включа отново... Давах го на софтуерния спец, който ни поддържа фирмените компютри и софтуер, но не можа да открие проблема дори след преинсталация на уиндоуса си остана така... Предлага след Нова година да го дам в гаранционен сервиз...
                        Някакви идеи?
                        Промени Stendby режима от БИОС-а. Другия вариант е да настроиш уиндоуса да не го праща към този решим на Stendby, а примерно в hibernate...

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                          Съвсем вярно! То и колите е така - по-добре стара луксозна, отколкото ново и евтино
                          Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                          И двете крайности са неуместни ако ви трябва лаптоп за работа.
                          Супер евтиният няма да свърши работа и ще ви излезе през носа, а супер скъпия ще свърши точно толкова работа, колко и някой от средния сегмент.

А ако говорим за лаптоп в ролята му на аксесоар - тогава е друга работа
                          да всички търсим на баницата мекото............ но не винаги го намираме

машинката ми върши идеална работа за моите цели - ровене в нета и филми, но не мога да свикна още с екрана, малко да мръдна и се променя картината към негатив

IBM който махам че муе слабо видеото и запецва на verter на темите, макар и на сто години беше с IPS матрица /ако не бъркам термина/ и такива грижи не съм имал......... но пък като нов е струвал над 3000$

Коментар

• Re: Препоръчайте ми лаптоп

но не мога да свикна още с екрана, малко да мръдна и се променя картината към негатив
                            Повечето лаптопи с цени около и под 1000 лева са така. Просто няма как с хубава матрица да е на тази цена и аз си мразя мятрицата на мойто ХП, но за толкова пари толкова. Навремето си мислех, че няма по гаден монитор от samsung sync master 720n (точно този модел) в момента не съм толкова убеден защото го ползвам за 2 ри монитор на лаптопчето и ми е слънчице в сравнение с дисплея на лаптопа.

макар и на сто години беше с IPS матрица /ако не бъркам термина/ и такива грижи не съм имал......... но пък като нов е струвал над 3000$
                            Да и сега има с хубави матрици на подобна цена - но важното е да ти върши работа и да се събира в бюджета

Коментар

• От: Re: Препоръчайте ми лаптоп

Аз също си търся активно лаптоп до 1000 лева, който ще използвам за работа, филми и интернет. Не разбирам много от компютри, а още по малко от лаптопи. Засега съм се спрял на тези четири варианта, които ми бяха препоръчани-
                              1- Asus X55VD-SX037d/15/I3/I3-2328m
                              2- Asus X54HR-SX195d/15/I3-2350m
                              3- Asus X54C-SX303d 15/I3-2350m
                              4- Asus S56CA-XX015d 15/I3-3217
                              Единственото, на което държа, е WEB камера, но маи всички имат. Искам само да попитам дали в чужбина ще е проблем да използвам неоригинална оперционна и антивирусна система/програма?

Коментар

• От: Re: Препоръчайте ми лаптоп

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
                                Аз също си търся активно лаптоп до 1000 лева, който ще използвам за работа, филми и интернет. Не разбирам много от компютри, а още по малко от лаптопи. Засега съм се спрял на тези четири варианта, които ми бяха препоръчани-
                                1- Asus X55VD-SX037d/15/I3/I3-2328m
                                2- Asus X54HR-SX195d/15/I3-2350m
                                3- Asus X54C-SX303d 15/I3-2350m
                                4- Asus S56CA-XX015d 15/I3-3217
                                Единственото, на което държа, е WEB камера, но маи всички имат. Искам само да попитам дали в чужбина ще е проблем да използвам неоригинална оперционна и антивирусна система/програма?
                                Като за начало ти препоръчвам да не е асус... За 1000 лв можеш да си вземеш DELL с международна гаранция(щом смяташ да пътуваш навън). Вече ако много те притеснява положението с операционната система, може да си вземеш с лицензиран уиндоус/или безплатен линукс, но уиндоуса ще е за сметка на параматрите ако максимума е 1000 лв... От друга страна, за филми и интернет уиндоус изобщо не ти е необходим. А антивирусни има безплатни примерно avast free...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X