Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клавиатура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клавиатура

Ако съм в Русия и не ми се носи компютър, ще мога ли да ползвам там българска БДС клавиатура, към техни компютри, че е много различно подреждането на буквите там?

Дали се изразих разбрано?

До: Клавиатура

Само трябва да се инсталира българска подредба. Клавиатурите хардуерно са абсолютно еднакви.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вярно е, че са еднакви хардуерно, но подредбата на кирлските букви върху руска клавиатура се различават доста от БДС подредбата. Иначе казано - ако пишеш без да гледаш нарисуваните върху клавиатурата букви, става, но ако гледаш нарисуваните букви, ще се объркваш.
      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Инсталираш си подредбата която ти е удобна и си готов.Мисля че одавна си спрял да гледаш каво е написано на копчетата,така че няма да са проблем различните символи под латиницата.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Въпреки някои критики в мрежата по адрес на кирилизиращите програми на "инженера" Атанасов, аз като обикновен потребител ги намирам за много удобни и добри. Предлагат подредба на клавиатурата БДС и фонетична и винаги са биле свободни. Само изпиши автора в Google.
          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
            Въпреки някои критики в мрежата по адрес на кирилизиращите програми на "инженера" Атанасов, аз като обикновен потребител ги намирам за много удобни и добри. Предлагат подредба на клавиатурата БДС и фонетична и винаги са биле свободни. Само изпиши автора в Google.
            И аз съм с тях, откак има XP. Пиша на фонетична, така че ми е удобно.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колегата Симеон, май питаше дали нарисуваните по клавишите букви съвпадат - не колега, не съвпадат, но според мен са много по-добре подредени! Ще ги научиш само за няколко дни и след това ще ти е по-лесно с руската...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                Колегата Симеон, май питаше дали нарисуваните по клавишите букви съвпадат - не колега, не съвпадат, но според мен са много по-добре подредени! Ще ги научиш само за няколко дни и след това ще ти е по-лесно с руската...
                Верно е!
                Ето една илюстрация за това:
                Прикачени файлове
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X