Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интернет антени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Интернет антени

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Та така преди 20 години честоти над 6 GHz се считаха за опасни. След това радиотехническата електродинамика и медицинските науки, откриха един нов и БЕЗСПОРЕН факт, който коренно ги промени.
    А този факт гласи, че В КОМУНИКАЦИИТЕ ИМА МНОГООО ПАРИ.
    Преплетени са много интереси, политически, геополитически и чисто диктаторски ))
    "на всяка хитра гайка има болт с лява резба"

Аз съм прагматик - ако беше вредно, щеше да има пострадали, и те щяха да търсят възмездие (или по-скоро част от "мноооогото пари" в комуникациите.

Google намира12 600 000 резултата за "class action".

Отдавна е известно, че цигарите вредят на здравето. До появата (пък и след това) на страшните надписи по кутиите има един куп хора които са успели да осъдят производителите на цигари.

Помниш ли шантавелката, която осъди McDonalds че и сервират вряло кафе? Май беше за 90 милиона долара? Google казва, че съчетанието "class action" и McDonalds се среща 736 000 пъти.

Случаи като този са много популярни в САЩ и Канада.

Ти представяш ли си какво ще стане, ако се появи даже САМО ЕДИН ДОКАЗАН случай за вреда от радиоизлъчванията на мобилните телефони или на микровълновите печки или пък на безжичните рутери?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Нищо им няма на рутерите. 1/10 ват. Не може да ти повлияе и с ръка върху антената.
      Даже по-малко 10mW.
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
        Даже по-малко 10mW.
        10mW друг път. 45-200mW, зависи от модела. PCMCIA карти има и по 600mW - на 2.4 и на 5GHz.

Въпросните бебефони (видео, днес ще погледна точно марката) се захранват от адаптори. продават ги и като "видеоудължител". наскоро ми се обажда един приятел, който си сложил такава простотия на една от отдалечените камери и ми се оплака, че Wi-Fi то в близките 400метра е изчезнало. Що ли?

И няма такова нещо като безопасна честота. 2.4 е резонансната честота на водата... правете си сметка колко е безопасно. Обхвата е обявен за свободен не защото е безопасен, а защото е замърсен - заради микровълновите печки.

Иначе имам позната, която можеше да каже на 2-3 метра от антената дали работи или не само по, както тя казваше,узещането в пломбите. Проверявал съм, май не лъже, щото винаги познава. май наистина всичко опира до пари... и до приспособяване. просто сме свикнали с "обикновените" полета и не ни правят впечатление, тоест приемаме ги за безопасни...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

tef4o, ползваш ли мобилен телефон? Имаш ли микровълнова? Аха, така си и знаех...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            10mW друг път. 45-200mW, зависи от модела. PCMCIA карти има и по 600mW - на 2.4 и на 5GHz.

Въпросните бебефони (видео, днес ще погледна точно марката) се захранват от адаптори. продават ги и като "видеоудължител". наскоро ми се обажда един приятел, който си сложил такава простотия на една от отдалечените камери и ми се оплака, че Wi-Fi то в близките 400метра е изчезнало. Що ли?

И няма такова нещо като безопасна честота. 2.4 е резонансната честота на водата... правете си сметка колко е безопасно. Обхвата е обявен за свободен не защото е безопасен, а защото е замърсен - заради микровълновите печки.

Иначе имам позната, която можеше да каже на 2-3 метра от антената дали работи или не само по, както тя казваше,узещането в пломбите. Проверявал съм, май не лъже, щото винаги познава. май наистина всичко опира до пари... и до приспособяване. просто сме свикнали с "обикновените" полета и не ни правят впечатление, тоест приемаме ги за безопасни...
            Няма да те питам как си мерил мощноста на тези устройства, явно си изключително компетентен
            А за познатата ти завиждам, води я постоянно със себе си......за да можеш да се възползваш от "уменията и".
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
              tef4o, ползваш ли мобилен телефон? Имаш ли микровълнова? Аха, така си и знаех...
              И компютър има.

Тефчооо, дай някаква връзка с тази позната! Съвсем сериозно!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                ....наскоро ми се обажда един приятел, който си сложил такава простотия на една от отдалечените камери и ми се оплака, че Wi-Fi то в близките 400метра е изчезнало. Що ли? .......
                Ааа, и на мен преди 1-2 часа ми беше изчезнало! Що ли, като нямам бебефон?!
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X