Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли ФТ7800 да работи в GMRS обхвата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Може ли ФТ7800 да работи в GMRS обхвата?

Ха! То да беше само GMRS и CB. Към момента положението е такова: Щом една честота не се използва, никой и не я следи. Дори да се появява някой спорадично и да я ползва нелегално, при нашето безпаричие е безполезно и ненужно да се хвърлят ненужни пари за гонене на вещици. После като дадат лиценз на някой, самият той си гони правата, та белким държавата си свърши работата.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като каза лиценз, та се сетих, че моите gmrs-ки имаха удостоверение от КРС-то Сигурно е било фалшиво...

Коментар

И аз съм ползвал GMRS-ки на риба и на лов.Сега не ми се налага.А когато съм с хора които ги ползват винаги мога да си настроя Йезу-то на техните канали.
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

hi,
          съжалявам ако съм подразнил някого,
          но има една приказка парен от каша таратор духа.

Мои станции са ги горили в пещите на кремиковци, та по добре някои да ме "сяде",
          че повтарям общоизвестен факт отколкото някои да изгори/пряко и преносно/.

със здраве...

П.П. и аз ползвам ГМР на лов

Коментар

Първоначално публикуван от bay-petko Преглед на мнение
            hi,
            съжалявам ако съм подразнил някого,
            но има една приказка парен от каша таратор духа.

Мои станции са ги горили в пещите на кремиковци, та по добре някои да ме "сяде",
            че повтарям общоизвестен факт отколкото някои да изгори/пряко и преносно/.

със здраве...

П.П. и аз ползвам ГМР на лов
            Бай-Петко, респект човече!Ония дето горят станции в пещите на кремиковци да се заемат с нещо по-градивно.
            Интересно че въпреки това безплатно гориво Кремиковци пак закъсва
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X