Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към КАД - КАМаджиите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос към КАД - КАМаджиите.

Кои програми пишат векторни букви и от къде се ъъъ ... купуват?
    Чух за някой си Корел дроу, видимо тежка скъпа програма. Има ли и други? На кого да дам празен диск?

До: Въпрос към КАД - КАМаджиите.

Стефане,

Нека се видим(след 2-3 дни съм в София) имам няколко ГБ програмки за графична обработка, Фото Шоп Корел и т.н. от това семейство... получаваш ги без грижи...

Мисля обаче тук правилния човек по темата е Гере или Джорджо, те си вадят хляба с подобни програми...

А и пият бира

Успех
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Кражбата на софтуеър си е кражба... Пък и възпитава вредни навици да се краде, дори когато не трябва... Като в случая например. За букви, както и за далеч по-сложни неща всъщност, ще ти свърши работата и това напълно безплатно чудо: http://softvisia.net/download.php?view.1231 . Подържа най-разпространените файлови формати, така че даването им някъде, също няма да е проблем.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Няма го ... Само реклами(((

Коментар

Аз го тегля без проблем?! Пробвай с директен линк:
          http://sourceforge.net/project/downl...se_mirror=garr

Или тук:
          http://sourceforge.net/project/downl..._mirror=puzzle
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не пия бира, но пък от кафе не се отказвам...
            Стефане, след празниците имам път към София, ще ти се обадя да се видим.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Нещо се изтегли, благодаря. Сега ще я гледам.

Аха, аха, пренепременно! Ти ще се смееш, ама ще ти се похваля с едни картинки, от които миналия път се оплаквах Сам ги нарисувах!

Коментар

Мда. Това чудо обаче не умее да отваря аутокадовски картинки(( А аз трябва да нарисувам цифри върху готови детайли.
                Хм.

Коментар

Виж дали няма в аутокад опция за запис на файла като .svg инкскейп-а не би трябвало да има проблеми с него. Упех.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Най-универсалния формат, поддържан от Аутокад е dxf. Същият се ползва най-често за експорт на файлове към машини за директна обработка на детайлите (CAD/CAM). Общо взето Аутокад е ограничен, като възможности за отваряне, или "експортиране" в други програми, което разбире се, не е случайно... Всъщност винаги има начин, едно изображение, пък било то и растерно, да бъде "експортнато" в някои от форматите поддържани от Аутокад и дори да бъде обърнато във векторен формат, например с Rasterex.RxAutoImage.Pro...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Мда. Това чудо обаче не умее да отваря аутокадовски картинки(( А аз трябва да нарисувам цифри върху готови детайли.
                      Хм.
                      Е, ти пита за Корел Дроул в началото... С него е съвместим. Какво е точно разширението на файла, който искаш да отвориш?

Коментар

Няма .svg ((( И в другата програма не намерих формати, които да има в чертожната. Буквите трябва да са изпълним елемент от детайла. Лазерът пък разбира само кадовски файлове. А те там някак го правят номера.
                        Не е истина колко ми късат нервите почивните дни.

Коментар

Стефане, не можах да открия телефона ти, прати ми го на "лично" да се разберем... В момента точно, пидготвям детайли за рязане с лазер... Няма начин, да няма начин...

П.П. Или ми звънни ти, 0888 45 70 73.

Коментар

Мога да го направя в един куп формати
                            cdw, frw, dwg, dfx, cad, frg, cv4, vc4, vc5, igs, още дявол знае какви.

Коментар

CorelDraw12. Има и при експорт и при импорт формати за Аутокад.
                              Прикачени файлове
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X