Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво използвате лаптопът си

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За какво използвате лаптопът си

За всичко...
    Когатосъм в къщи -за PC: безжични клавиатура и мишка и голям монитор.
    Задължително вързан към уредбата. И с USB TV Hybrid - за втори телевизор. USB хъбче, абе като гледам в момента ползвам 6 USB-та.
    Когато пътуваме някъде - за това, за което е предназначен - мобилем компютър с безжичен интернет.. е, с две преносими колонки - и за уредба, и за забавления...
    Най-точно - за незвисимост!
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Моят лаптоп е за гъзариясамо се фукам с него

Коментар

Като се замисля, все по-рядко и по-рядко мъкна лаптоп със себе си. Въпреки че имам тамън три... И трите обаче през повечето време стоят статично на различни места . Може би за това и не ги разнасям. Имам такъв на всяко от местата, където обикновено ми трябва, а наложи ли се да тръгна на някъде с компютър под мишница, все един от тях ми е подръка. Обаче е пълен абсурд да си мъкна и компютър на почивка, а още по-малко сред природата . Въпреки че на последък се замислям и за един от дребосъците, с идеята да служи като фотобанка при по-дълги пътувания.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Работя с него
          Иначе - комуникация, мултимедия, забавление...

Коментар

Имам един странен въпрос, някой може ли да ми каже китаиците как пишат с компютъра, нали техните ероглифи са стотици и всеки ероглиф значи дума и тн. Как са побрали толкова символи върху клавиатурата?
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Вероятно с комбинации от клавиши. Виждал съм клипове с китайци протоколчици как пишат и на тях за всеки символ натискат по два клавиша едновременно. Само че на тоя клип клавиатурите бяха далеч от стандартните ...

Коментар

За теглене на музика,филми,абе за доста неща, и си го мъкнеш навсякъде, за комуникации
                (0+)
                Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Като отидем някъде семейно за 2-3 дни, си нося в него музиката, филмчета за децата, разтоварвам си фотото или видеокамерата... С 2-3 флашки и читави тонколонки играе ролята на няколко уреда, които иначе трябва да мъкна. В по- цивилизованите места, където има уайърлесс (егати думата) си проверявам пощата или си "скайпя" с родата, ако съм в чужбина. Абе като се замисля, взех го за служебен, ама за 5 стинки работа не съм свършил на него.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Използвам го за работа предимно и от време на време малко информация от интернет. Иначе основно за всичко си използвам статичния компютър.

Коментар

Тошо (от Тошиба ) е на 2 години, взех го с Виста, но след 1 месец си беше пак с ХР . По-често сме заедно, отколото с жена ми, гушкаме си се почти всяка вечер . Фсичката информация ми е на него - бачкане, музика, филми... затова има и 1 външен хард, 2 флашки... трудно ми е да започна нещо, трудно намирам къде ми е информацията.
                      Последно редактирано от Танасе; 02-02-09, 22:36.
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                        Като отидем някъде семейно за 2-3 дни, си нося в него музиката, филмчета за децата, разтоварвам си фотото или видеокамерата... С 2-3 флашки и читави тонколонки играе ролята на няколко уреда, които иначе трябва да мъкна. В по- цивилизованите места, където има уайърлесс (егати думата) си проверявам пощата или си "скайпя" с родата, ако съм в чужбина. Абе като се замисля, взех го за служебен, ама за 5 стинки работа не съм свършил на него.
                        +1
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X