Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Създаване на видео

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Създаване на видео

Здравейте, имам едни снимки, с които искам да направя клип от вида слайдшоу, но за целта си търся програма, която може да прави слайдшоу-клипове с музика, текст между снимките и т.н. Няма да е зле, към програмата да има и сериини номера/кракове; да е с удобен интерфейс, за предпочитане на английски.
    Пробвах с Windows Movie Maker, става добре и е лесна за употреба, но след, да кажеме 2-3 мин ми забива и трябва да изключа програмата.
    Надявам се да можете да ми помогнете, благодаря предварително!
    KTM Fen

До: Създаване на видео

Adobe Premiere. Препоръчвам ти 6.0 или 6.5. Старички са, но по-лесно се работи с тях, отколкото с новите версии.

Коментар

И аз казвам - Adobe Premiere.
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Премиера кърти! Sony Vegas също става и е достатъчно лесна за работа.
        Warp. Timewarp.
        Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
        LZ1VAS

Коментар

Благодаря Ви ще я пробвам... искам малко да се върна на Movie Maker-а, значи оправих го това дето така ми засича... някво ворусче явно беше щото като сканирах и излезе нещо, изтрих го и се оправи. Сега... направих един клип, нали със снимки и исках да вмъкна и едно малко видео, между снимките, виждал съм, че може, вмъквам го и си излиза автоматично от програмата Изписва Send error и Don't send error, давам don't send и излиза само Искам да го оправя щото ми харесва самия интерфейс, лесен е и има достатъчни опции за един добър клип... ако не го направя ще минавам към Adobe Premiere
          KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
            Благодаря Ви ще я пробвам... искам малко да се върна на Movie Maker-а, значи оправих го това дето така ми засича... някво ворусче явно беше щото като сканирах и излезе нещо, изтрих го и се оправи. Сега... направих един клип, нали със снимки и исках да вмъкна и едно малко видео, между снимките, виждал съм, че може, вмъквам го и си излиза автоматично от програмата Изписва Send error и Don't send error, давам don't send и излиза само Искам да го оправя щото ми харесва самия интерфейс, лесен е и има достатъчни опции за един добър клип... ако не го направя ще минавам към Adobe Premiere
            Въобще не се занимавай с майкрософтски глупости. Бозата е достатъчна. Минавай на Премиер. Той е най-читавата програма от среден клас. Муви мейкъра не се нарежда никъде в класацията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X