Моля, знаещите да ме осветлят откъде и как да сваля файлове с музика на флашка, за да мога да ги слушам на авторадиото.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Музика на флашка
Свий
X
-
От: Музика на флашка
Зависи какво. Иначе пиратебей
Също може и легално да си купиш разбира сеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
flac също има навсякъде. Не знам само колко автосвирки го поддръжатИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
То да беше само свирката !Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеflac също има навсякъде. Не знам само колко автосвирки го поддръжат
Коментар
-
Музика на флашка
zamunda.se;
Трябва да имаш торент клиент на компа от рода на мю торент или подобен.
А най добре става по способа обади се на другарче и си копирай неговата музика - аз примерно имам към 1 терабайт
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Думите Замунда и торент съм ги чувал, но нямам идея как се употребяват за звукозапис на флашка. Просто компютърните ми познания са доста елементарни.Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.
Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...
Коментар
-
Е то много познания не трябват. Знаеш ли как да запишеш какъв да е файл на флашка? Няма нищо по-различно с музиката. Намираш си музика във формат, който твоето радио поддържа, и просто записваш файловете (МР3, flac) на флашката.Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеДумите Замунда и торент съм ги чувал, но нямам идея как се употребяват за звукозапис на флашка. Просто компютърните ми познания са доста елементарни.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
И моите познания са такива, та за това и предложениението ми е. .....За Ютуб почти всеки е чувал и всичко се свежда само до:копиране,поставяне,натискане бутон конвертирай. След това прехвърляне на флашката,ама най-добре си е жокер-обади се на приятел.Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеДумите Замунда и торент съм ги чувал, но нямам идея как се употребяват за звукозапис на флашка. Просто компютърните ми познания са доста елементарни.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Това, за което говоря, са елементарни базисни познания. Нещо като да знаеш как да сипеш гориво ...Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеЧавдаре, ако кажеш на жена си, колко лесно и елементарно е да разпарчатосаш и събереш един двигател, дали ще ти повярва и ще те разбере? [emoji38]
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Всъщност всичко това са нелегални практики.
Правилния начин е да си купиш. Средно са по евро на песен.
https://www.amazon.co.uk/Rhapsodies-.../dp/B072NCMK1HИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
То по принцип тая работа е малко покрай закона, но в България все още се минава метър и няма проблем.Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеДумите Замунда и торент съм ги чувал, но нямам идея как се употребяват за звукозапис на флашка. Просто компютърните ми познания са доста елементарни.
В Замунда ти трябва регистрация(не по-сложна от регистрацията във Форума), после има търсачка както и каталози - намираш каквото искаш, сваляш го на твоя компютър с два-три клика на мишката. После вече копираш каквото искаш на флашката и си готов.
Обикновенно се свалят цели албуми или цели компилации, а може да си избереш кои точно песни да си качиш на флашката. Отделно може да ги разделиш и в различни папки примерно според жанра или за всяка група/музикант. Форматът на записите трябва да се чете от радиото, както вече се каза.
Програмата за свалянето, вероятно е инсталирана още от този който е инсталирал компютъра и се задейства автоматично, потребителя само казва на кое място в компютъра да се запишат свалените файлове (примерно се създава някъде папка с някакво име, от която после се копира на флашката).
Другия вариант -даваш на човек с регистрация, флашката и списък с музиката която искаш - ще му отнеме незначително време(най-вече за търсене и избиране на исканата музика) за да свърши работа(срещу евентуална почерпка).
ПП: По чужбинско никакво сваляне(примерно на почивка), че е строго и глобите са солени(вероятно и така трябва, но за моралната страна на въпроса е друга тема).Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар