Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бизнес лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Бизнес лаптоп

Гледай само резолюцията да е FullHD, и не е лошо да го видиш как предава, имат навика да слагат супер гадни матрици, основно на HD дисплеите.
    Хубаво е да е с SSD диск, че там по спецификациите доколкото ама хич не разбирам немски ми се мерна 1 ТБ 7.200 САТА

Коментар

От: Бизнес лаптоп

O-лине човече, всичко се поръчва о-лине, мога да връщам после, по-горния, почти го поръчах вече, и се спрях...
      след забележката ти...
      щом е с NVIDIA® GeForce® 940MX Grafikkarte с 4 GB и това:
      FHD-IPS-Display, Micro-Edge, multitouch, 39,6 cm (15,6 Zoll) Diagonale, WLED- задна подсветка (1920 x 1080)
      какво предполага да е?
      Не ли Full HD?

Коментар

Аз пък уча Немски в момента и почти му разбирам
        Не бих се натискал обаче за FullHD на 14" и по малък дисплей. Даже и да вземеш нещо с висока резолюция наи вероятно няма да работиш на нея, защото нищо не се вижда...

Ако си решил от къде ще купуваш дай сайта да разгледаме какво има...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
          FullHD на 14" и по малък дисплей.
          Ако си решил от къде ще купуваш дай сайта да разгледаме какво има...
          Този е с 39,6 cm (15,6 Zoll)
          На много места гледам и вече почти се загубих
          Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
          Хубаво е да е с SSD диск, че там по спецификациите доколкото ама хич не разбирам немски ми се мерна 1 ТБ 7.200 САТА
          да има и двата 128 GB SSD + 1 TB SATA 7200 o/min
          Гледам ето тук примерно
          и тук
          Последно редактирано от ivied; 21-08-17, 15:22.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
            Този е с 39,6 cm (15,6 Zoll)
            На много места гледам и вече почти се загубих
            ето тук примерно
            и тук
            На първия сайт като му нацъках параметрите - https://www.notebooksbilliger.de/not...ilability=alle

Излиза топ 3 в които първите в са Yoga. Малко по-надолу има един Елитбоок 4К. Това ми се ще да го видя, как ще изглежда 4К на 13" дисплей
            Последно редактирано от Glow; 21-08-17, 15:35.

Коментар

В другия сайт същата работа. При същите параметри същия модел на Леново вода класацията. Само дето е почти 100Е по евтин(може би щото е бял
              Явно при сгъваемите лаптопо/таблети yoga е лидер и затова е най-купуван. Чат па се среща по някое HP и някои Dell...
              П.С. Разбрах каква е разликата едното скъпото е с 256SSD, е по евтиното с 1ТБ хдд

Коментар

От: Re: Бизнес лаптоп

Yog-ите са все (и само) с 128GB SSD, 256GB SSD и видеото им е с Intel 620, EliteBook - a с 512 SSD и
                HD Graphics 515 и е... 1500 Е...
                HP-то е 900 Е и поне на теория ми е фаворита HP ENVY x360 - 15-bp009ng
                • 8 GB SDRAM + 128 GB SSD und 1 TB SATA HDD
                • NVIDIA® GeForce® 940MX 4 GB Grafikkarte
                • FHD-IPS-Display, Micro-Edge, multitouch, 39,6 cm (15,6 Zoll) Diagonale, WLED- задна подсветка (1920 x 1080)

Коментар

Re: От: Бизнес лаптоп

4k не ти трябва за този малък дисплей, FULL HD е достатъчно и предразполага за качествена матрица, на всички HP които съм виждал на HD матрицата е ужасна.

Коментар

Yog-ите са все (и само) с 128GB SSD, 256GB SSD и видеото им е с Intel 620, EliteBook - a с 512 SSD и
                    HD Graphics 515 и е... 1500 Е...
                    HP-то е 900 Е и поне на теория ми е фаворита HP ENVY x360 - 15-bp009ng
                    • 8 GB SDRAM + 128 GB SSD und 1 TB SATA HDD
                    • NVIDIA® GeForce® 940MX 4 GB Grafikkarte
                    • FHD-IPS-Display, Micro-Edge, multitouch, 39,6 cm (15,6 Zoll) Diagonale, WLED- задна подсветка (1920 x 1080)
                    https://www.notebooksbilliger.de/pro...2315344:off%22

Единственото съществено предимство което виждам между 2-та е това, че HP има SSD+HDD 256GB + 1TB което би било полезно ако ще сваляш филми и ти трябва място примерно.
                    Графиката, ХП има някакво убито GF 940, което не знам колко е по добро от Intel 620, но всъщност на теб видео не ти трябва...
                    Другото предимство на HP e батерията, ОБАЧЕ, след като HP-то е с външно "мощно" видео, няма гаранция, че по голямата му батерия ще издържа повече от по-малката на Lenovo

Според мен не си струват тези 400Е отгоре за HP-to.

Коментар

И моите две стотинки - бизнес лаптоп, на малък екран 4к монитор е безумно, поне 4 часа батерия, ЮСБ3 или 3.1, поне 4 броя +, масов и да има опции за надграждане на памет, диск, 2М памет и т.н.
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                        Според мен не си струват тези 400Е отгоре за HP-to.
                        ok, HP-то отпада заради матрицата, Intel 620 не отстъпва на GF 940 и т.н.
                        Тук едно сравнение, в полза на Intel 620
                        тук пък показват друго:

ок, та кои точно 3 препоръчваш?
                        Последно редактирано от ivied; 21-08-17, 16:18.

Коментар

Търсенето май въобще не е за "бизнес" компютър...
                          Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Re: Бизнес лаптоп

ThinkPad X1 Carbon (5th gen) - на мен това ми е на сърце
                            или Lenovo ThinkPad X1 Yoga и двата са идеални за това което искаш да ги ползваш.

Коментар

ok, HP-то отпада заради матрицата, Intel 620 не отстъпва на GF 940 и т.н.
                              ок, та кои точно 3 препоръчваш?
                              Ами те хората се го "препоръчали". Lenovo Yoga 510-14IKB 14" Full HD IPS, Core i5-7200U

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                ThinkPad X1 Carbon (5th gen) - на мен това ми е на сърце
                                или Lenovo ThinkPad X1 Yoga и двата са идеални за това което искаш да ги ползваш.
                                ок, бюджетния вариант е този Lenovo Yoga 510-14IKB 14"
                                от изброените от теб точно тези ли са?
                                Lenovo ThinkPad X1 Yoga
                                ThinkPad X1 Carbon

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X