Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с дъно на лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Проблем с дъно на лаптоп

За какво ти е мак бук. Аз не виждам нищо в него освен готин дизайн и отхапана ябълка. Т серията на леново все още е хубава. Моето Т сигурно е на 8 години и ми е жал да го пенсионирам. За твоя те предупредих, че на дали е само този чип, обикновено неговото изгаряне е следствие.

Коментар

От: Проблем с дъно на лаптоп

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
      това няма ли да стане?

http://www.ebay.co.uk/itm/Lenovo-Edg...-/401210300670
      Поръчах го, ще видим.
      Имаш почерпка от мен!

Дани, мой приятел има макбук и ще ми го даде утре вечер да видя за това, за което аз го ползвам(основно Премиер и Фотошоп) дали наистина е толкова по-добре, колкото е добра разликата в цената с нормален лаптоп.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Мен ОСОБЕННО ме вълнува ползването на премиер-а. Та вземи мака да видим, как стоят нещата с скоростта, лиценза и резолюцията...
        Логически погледнато на мен нещо не ми се вързва да дам 1000+ $ за лизенз и да обработвам 4K видео(3840 × 2160) на 13" инча дисплеи, и всичко да е МНОГО по-бързо от колкото примерно ще е на една i7 с quadro видео.
        Но един практически тест ми бил интересен, въпреки, че не мисля, че резултата ще е различен от очакванията ми...

П.С. Моля да се включват опции като външен монитор. За външен монитор си имам работна станция. А като стигна до нея, лаптопа ще ми е безполезен. Та интересува ме дали реалната MacBook лаптопска конфигурация, ще свърши някаква работа в 'полеви' условия...

Коментар

На дали е по добър Преславе. Тоест няма как да е по добър като хардуера му е слабичък. Единствено, че ОС е много по оптимизирана за конкретния процесор и наистина работи добре, като всеки уникс/линукс. Иначе е гъзария има интересни заигравки.

Коментар

Какво стана има ли развитие с Мак-с?

Коментар

Взех въпросното дъно от ибей, но явно и процесора е заминал. Пробвах макбука(про 2014г.+) и за моите цели на пръв поглед върши перфектна работа. Пътувам и се местя постоянно, а работите които правя не са чаак толкова профи(за сега). Като цяло е на светлинни години като изработка и екран, поне от това което аз съм виждал. С лицензите няма никакви проблеми.
              Въпреки, че много ми хареса, за същите пари има брутални машини наистина! Пред дилема съм!
              Последно редактирано от Preslav Peychev; 09-11-16, 11:26.
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Ако се търси процесор,имам един HP dv6-3125er. с i5. За подаряване.
                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от Preslav Peychev Преглед на мнение
                  Взех въпросното дъно от ибей, но явно и процесора е заминал. Пробвах макбука(про 2014г.+) и за моите цели на пръв поглед върши перфектна работа. Пътувам и се местя постоянно, а работите които правя не са чаак толкова профи(за сега). Като цяло е на светлинни години като изработка и екран, поне от това което аз съм виждал. С лицензите няма никакви проблеми.
                  Въпреки, че много ми хареса, за същите пари има брутални машини наистина! Пред дилема съм!
                  Какво значи с лицензите няма проблеми?

Коментар

Има доста прилични дисплеи, които не отстъпват на ретината. Не го сравнявай с твоя.

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                      Ако се търси процесор,имам един HP dv6-3125er. с i5. За подаряване.
                      Взимам го! Ако трябва ще си го платя.

Разума в крайна сметка надделя.(до колкото е възможно за HP)
                      Купих си HP Envy 15ка IPS full hd с лед подсветка, цял метален корпус.
                      i7 skylake 6500u up to 3.0gHz
                      Интелско видео hd graphics 520 skylike 8gb и
                      nVidia GTX 950m 4gb
                      16GB ram
                      2TB хард
                      Bang & Olufsen озвучение с 4 говорителя и вграден субуфер.
                      С 2г. Международна гаранция. Всичко за 700лв по-малко от макбук втора ръка!
                      Далеч не е последния писък на техниката, но за парите си смятам е добре.
                      За макбука не ме разбирайте погрешно, според мен е добър, но не чак толкова, за да струва двойно!
                      С лицензите къде е проблема? Кракнати програми бол.

Отправлено с моего C6903 через Tapatalk
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

С лицензите къде е проблема? Кракнати програми бол.
                        Просто не съм подробно запознат с MacOS. Доколкото съм чувал от познати, всичко се тегли от AppStore след като се плати. Както и да е...

Коментар

Взимам го! Ако трябва ще си го платя.
                          Ами на ЛС данни за доставка.Трябва да разглобя лаптопа и изкарам.
                          Подарък е.
                          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                            Просто не съм подробно запознат с MacOS. Доколкото съм чувал от познати, всичко се тегли от AppStore след като се плати. Както и да е...
                            Има доста големи сайтове и има всичко кракнато, чак се изненадах. Сложих си премиера и лайтрума докато пробвах макбука за 20мин.

Отправлено с моего C6903 через Tapatalk
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X