Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SATA + захранващ кабел 4 пина ATX
Свий
X
-
От: SATA + захранващ кабел 4 пина ATX
SATA-та не е ли само на 5V? На това по-горе влиза и един жълт който по принцип е 12V...
Иначе имам подобно, но захранващият кабел е двужилен - черно и червено. Връзваш му 5V от където си харесаш. Взех го за да вържа хард диск на един едноплатков компютър, но така и не съм го ползвал. Ако ще ти свърши работа ще се видим някъде и ще ти го дам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеSATA-та не е ли само на 5V?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако не намериш точно такъв кабел, купуваш стандартни SATA кабели. Подобен захранващ конектор можеш да закупиш от Комет. Малко кримпване или запояване, проверка, и си готов.
Апропо, подобен SATA конектор не съм виждал. Такива са конекторите за SAS, които са съвместими със SATA.
Коментар
-
Най-добре разгледай тук и си харесай това, което ще ти е най-удобно за ползване/преправяне http://www.aliexpress.com/wholesale?...ext=sata+power
Коментар
-
Намерих преходник "molex-ATX" и добре, че не го монтирах. След измерване с волтметър се оказа, че изводите не са както на диаграмата (малката букса) 1-2 (-), 3-4 (+12V)
а са 2 (+12V), 3 (+5V), 1-4 (-). Пренаредих пиновете в буксата, отделно си купих SATA data кабел 30см. Моделът на сателитния приемник е VU +2 solo HD, такъв кабел има в още много модели Linux приемници.
Коментар
-
Ако си го купувал ново - някой свестен търговец те е освободил от кабела:
https://www.youtube.com/watch?v=5pWoNeAU_wM
00:30 нататък.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТо хубаво, ама от къде ще намериш 5-те волта?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар