Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мобилен интернет в Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мобилен интернет в Гърция

Някой ползвал ли е предплатен мобилен интернет в Гърция?
    Скоро може да ми се наложи да работя от там 2-6 седмици и ми трябва някакво решение. За съжаление не знам как да предвидя какво потребление ще ми трябва, но освен стандартните задачи за деня на средностатистически IT служител, ще има и минимум по 2 часа конферентни видео срещи.
    Нета ще ми трябва за два лаптопа, в идеалния вариант искам по някакъв начин да се ползва рутер, или в краен случай флашка на едната машина и от нея към втората.
    Варианти с нормален домашен интернет, или пък такива изискващи сключване на договор не са решение. Отделно аз като чужденец там едва ли ще мога и да искам.
    Мисля си, че сим карта или флашка с предплатен интернет е каквото ми трябва. Обаче дават ли на чужденци? Има ли неограничени пакети? Скоростта ще стане ли за каквото ми трябва? Цените поносими ли са?
    Ще се радвам да споделите варианти.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

От: Мобилен интернет в Гърция

Миналата година купихме предплатена карта на Wind с 2 гб за 15 евра. Искаха само лична карта.
    Презареждането до колкото си спомням беше нещо като 7 евра. Нещо такова беше.

Коментар

https://www.wind.gr/en/for-individua...d-pre-top-ups/

Тука гледам че само сим картата е 15евра за 6 Гб, и дозареждане с ваучери.

Коментар

Ако трафика ще ти е големичък, българските карти из целия ЕС позволяват за около 2-2.5Е/ден трафик 1ГБ/ден + много безплатни разговори по ЕС (вкл/България), СМС и т.н.
        Последно редактирано от slowtraveler; 10-02-16, 14:36.
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Мисля и преди ти бях казал - засечи си среднодневния трафик за начало.
          Остани си няколко дена хоум офис и симулирай това дето ще правиш в гръцко. След като знаеш колко интернет ти трябва направо се допитваш до някой маляка да ти каже кое е най-изгодно ( имам познати там, така че ако ти трябва помощ пиши ).

p.s.
          http://www.laptop-junction.com/toast...nternet-greece
          Последно редактирано от _kalata_; 10-02-16, 14:34.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X