Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ASUS "Republic of Gamers" G75VW постоянна загуба на драйвер за безжично свързване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ASUS "Republic of Gamers" G75VW постоянна загуба на драйвер за безжично свързване

Здравейте.
    От 2013 г. съм собственик на лаптоп ASUS "Republic of Gamers" G75VW закупен чисто нов от Щатите. Фабрично си дойде с Wondows 8, но тъй като на мен не ми допада особено, реших, още там да си инсталирам 7-ца. Диска с драйверите обаче си е за 8-ца и започнах да си търся един по един драйверите от support центъра. (Така и не пробвах диска дали ще тръгне изобщо на 7-ца, но както и да е.) След като си инсталирах всичко едно по едно, започнах да си работя без никакви проблеми с него. Тук е мястото да отбележа, че windows-а е пиратски и автоматичните обовления са изключени. Хубаво копие е и до ден днешен не съм имал никакви проблеми с него, с изключение на един....След 2-3 месеца работа след инсталацията на 7-цата започна сам да си губи драйвера за безжичната връзка с интернет на всяко изключване, било то чрез хибернация или тотално изключване. При рестартиране, естествено, и при заспиване го губи също . Първоначално го оправях като мина през My Computer->Device Manager, намирам драйвера на мрежовата карта и го дейнсталирвам от бутона отгоре. След това от бутона за "сканиране на хардуерни промени" до него си го намира автоматично отново и няма проблем....докъто не се наложи да го изключа или приспя. След като вече ми писна и надделях над мързела си, си намерих подобрена версия на въпросния драйвер и за около 2 месеца нямах проблем. След тези 2 месеца обаче, отново започна да го прави...Пробвах най-различни версий и подобрения на този драйвер и нищо, едно и също всеки ден....минавам сутрин през Device Manager-а и така продължавам работата си.

Та въпроса ми е...някой сблъсквал ли се е с този проблем? Или ако не, сещате ли се за някакво перманентно решение на този проблем? Ето и основните параметри на лаптопа:

Processor: 2.4 GHz Core i7-3630QM
    RAM 8 GB DDR3
    Memory Speed 1600 MHz
    Hard Drive 750 GB mechanical_hard_drive
    Graphics Coprocessor Nvidia GTX 660M 2G GDDR5
    Graphics Card Ram Size 2000 MB
    Wireless Type 802.11bgn
    Processor Brand Intel Core I7
    Processor Count 1
    Computer Memory Type DDR3 SDRAM
    Hard Drive Interface Serial ATA
    Hard Drive Rotational Speed 7200 RPM
    Благодаря предварително на отзовалите се.

От: ASUS "Republic of Gamers" G75VW постоянна загуба на драйвер за безжично свързване

Пейстни hardware id на устройството и версия на драйвъра.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

От: ASUS "Republic of Gamers" G75VW постоянна загуба на драйвер за безжично свързване

Нямам достъп до лаптопа в момента. В неделя ще се прибера, ще погледна версията на драйвъра и ще я напиша.

Коментар

Мисля, че това е при мен.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:yufyuf.jpg
Прегледи:1
Размер:107.0 КБ
ID:5687183

И версията.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fgdfgdfgdfg.jpg
Размер:83.2 КБ
ID:5687184Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fgdfgdfgdfg.jpg
Размер:83.2 КБ
ID:5687184

Коментар

Пробвай с последния драйвър от тук - https://www.atheros.cz/atheros-wirel...et=61&system=5

Освен това изключи тази опция от девайс менъджера - http://www.stenograph.com/HelpDeskDo...Fi_Adapter.htm
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Благодаря колега, получи се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X