Обява

Свий
Няма добавени обяви.

php-код за меню или книга в сайта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• php-код за меню или книга в сайта?

Не знам дали темата е за тук, но едно еъпросче:
    Как мога да направя ето това в сайта си:
    http://en.calameo.com/read/0003876202ef342a23712

с две думи ми трябва да се разлиства като книга или меню?
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

От: php-код за меню или книга в сайта?

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
    Не знам дали темата е за тук, но едно еъпросче:
    Как мога да направя ето това в сайта си:
    http://en.calameo.com/read/0003876202ef342a23712

с две думи ми трябва да се разлиства като книга или меню?
    Това е правено на Flash. С код не съм сигурен дали ще стане, въпреки че HTML5 е с неограничени възможности

Коментар

Re: php-код за меню или книга в сайта?

За това не ти трябва пхп. Всички визуални ефекти се правят с джава скрипт. Виж jquey има много библиотеки за визуални ефекти към него.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
        Това е правено на Flash. С код не съм сигурен дали ще стане, въпреки че HTML5 е с неограничени възможности
        Да защото ми е по лесно да плясна кодчето. Иначе трябва да си правя флаш анимация и да я вграждам, проблема е направата на флаша

Коментар

Ако искаш да стане точно като това ще трябва да е на флаш. Иначе търси html5 book view примерно...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            Иначе търси html5 book view примерно...
            Това май ще ми свърши работа, Благодарско

Коментар

Това май ще ми свърши работа, Благодарско
              Съветче - докато го правиш гелдай как излиза на всички масови броузери. С много малки разлики може да се направи на CSS3+HTML5+JS. Ама освен ако не ползваш нещо готово, приготви се да загубиш доста повече време, отколкото си мислиш, за да го пипнеш докрай.

...и не на последно място - изглежда супер, ама повече за разглеждане на картинки или от сорта. За четене на каталози или документи е ужасно нефункционално, та не е зле да предвидиш и сваляне на същото в PDF формат например.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Съветче - докато го правиш гелдай как излиза на всички масови броузери. С много малки разлики може да се направи на CSS3+HTML5+JS. Ама освен ако не ползваш нещо готово, приготви се да загубиш доста повече време, отколкото си мислиш, за да го пипнеш докрай.

...и не на последно място - изглежда супер, ама повече за разглеждане на картинки или от сорта. За четене на каталози или документи е ужасно нефункционално, та не е зле да предвидиш и сваляне на същото в PDF формат например.
                Спарки, най е добре флаш анимация-но никога не съм правил и за мен е тъмна материя както се казва! А първият линк който съм пуснал няма ли начин тази анимация да се изтегли и да я пообработя малко, с две думи да сложа моите снимки?

Коментар

Няма ли да има проблеми с flash в Chrome? Или браузърът ще "познае", че не е реклама?
                  Готово решение да се приложи не е ли вариант?

Коментар

Не стана ясно сайта сам ли го пишеш или ползваш cms?
                    Че то тва трябва да е водещо при отговорите...
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Спарки, най е добре флаш анимация
                      Не е. Най-добре е HTML5+css3. Според мен де.

-но никога не съм правил и за мен е тъмна материя както се казва! А първият линк който съм пуснал няма ли начин тази анимация да се изтегли и да я пообработя малко, с две думи да сложа моите снимки?
                      Това не знам. Никога не съм се занимавал с флашове и не смятам.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Re: php-код за меню или книга в сайта?

Подкрепям Спарки, не е добре да е флеш. Ако искаш да свалиш флеша и да го промениш - това няма да стане компилиран е.

Коментар

http://builtbywill.com/code/booklet/

Ползвал съм го. Доволен съм. АКо имаш въпроси - давай смело.
                          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ей това е много истинско. До 5 год. всичкo ще мигрира към HTML5(canvas+js).
                            А иначе щом самите ментори на флаш-а се отрекоха от него.....той е тотално без бъдеще...точно каквото се случи със супер-дупер-хипер-модерните джава аплети в началото на века....
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Re: От: php-код за меню или книга в сайта?

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                              Ей това е много истинско. До 5 год. всичкo ще мигрира към HTML5(canvas+js).
                              А иначе щом самите ментори на флаш-а се отрекоха от него.....той е тотално без бъдеще...точно каквото се случи със супер-дупер-хипер-модерните джава аплети в началото на века....
                              Няма как, нещо което кара обикновенните потребители да инсталират плъгини, да ги дразни с ъпдейти, да им казва това не работи на слабия ти компютър или на версията на плъгина който имаш да има просперитет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X