Ами днес преинсталирах компа от XP на 7-ца. След инсталацията единия диск не ми излиза, все едно го няма. Като отворя диск мениджъра всичко си е наред и диска го има, но не иска да го чете. Не ми дава нищо да правя с него там. Някой дали се е сблъсквал с такъв проблем и как може евентуално да се оправи, иначе ще трябва пак да си върна XP-то. За информация понеже нищо свястно не ми дойде на акъл, реших че може нещо този релийз да е скапан и пробвах с два други пак с преинстал, но нищо не се промени. Значи не е от това.Прилагам снимки на монитора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем след инсталация
Свий
X
-
От: Проблем след инсталация
Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнениеето това е на два клика.РенеГАД
VW Golf V Variant 1.9 TDI
Honda HR-V 1.6i 4WD
"Of all the things I've lost I miss my mind the most."
Коментар
-
Оф, най после оправих тая чудесия. Номера бил да се смени буквата на дяла от горната снимка от change drive letter and path, но задължително да се изтрие оригиналната (Dзаедно със скобите. Първоначално подменях буквата в скобите , но не се получи нищо. Вече всичко е наред.Благодаря колега
persuader
Коментар
-
Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнениеАми промени CD-то направо на Е: или по-добре на F:, рестартирай и кажи какво се е случило.
Коментар
-
[QUOTE=Ясен;2835379]А как си успял да дадеш една и съща буква на втория диск и на CD-устройството?[/
Така си излезе от инсталацията и може би там е бил проблема. Като смених буквата на диска на F и се оправи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнениеОф, най после оправих тая чудесия. Номера бил да се смени буквата на дяла от горната снимка от change drive letter and path, но задължително да се изтрие оригиналната (Dзаедно със скобите. Първоначално подменях буквата в скобите , но не се получи нищо. Вече всичко е наред.Благодаря колега
persuader
Радвам си се че си се оправил.When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар