Не мога да си отворя skype 7.8.0.102, искам да ви питам да не нещо да се е сринал. Какъв може да е проблемът?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Skype се скапа за пореден път
Свий
X
-
От: Skype се скапа за пореден път
Вероятно пак ръчкат по сървърите, за да отсеят старите версии с недостатъчно количество екстри...
Споко, ще го оправят. Биг брадър няма да си зареже техниката в неработещо състояние...
-
Май ще принуждават народа да мине на web варианта(той видите ли работи), толкова дълго пада за първи път.байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
То от нaчaлото е без пaри,но преди си бaчкaше.Интересно е друго че откaкто минa във версии БГ почнa дa зaбивa и дa бъгвa,същото се отнaся и зa Тубaтa.Тотaл щетa.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеТо от нaчaлото е без пaри,но преди си бaчкaше.Интересно е друго че откaкто минa във версии БГ почнa дa зaбивa и дa бъгвa,същото се отнaся и зa Тубaтa.Тотaл щетa.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДа де - много маймуняк на клона!
ама пусто маркетинговите аналлизатори, пък и службите като видят "милиони потребители" и клон ще направят, и ще го счупят даже
Някой има ли поглед в/у тази алтернатива? https://tox.chat/байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
То ако е само за чат, доброто старо ICQ още си бачка...
Коментар
-
Мислех, че само при мен се е прецакал.
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВероятно пак ръчкат по сървърите, за да отсеят старите версии с недостатъчно количество екстри...
Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнениеМай ще принуждават народа да мине на web варианта(той видите ли работи)
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНе знам какво се очаква, от нещо за без пари?
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДа де - много маймуняк на клона!
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеТо ако е само за чат, доброто старо ICQ още си бачка...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар