КОЛЕГИ ПОСЪВЕТВАЙТЕ ЗА ИЗБОР НА ТОЗИ ВИД АСИСТЕНТИ . ТРЯБВА МИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПЛОЩИ . НЯКОЙ С ОПИТ????? 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
PDA МОБИЛЕН ДЖОБЕН ПЦ- ДАЙТЕ СЪВЕТИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: PDA МОБИЛЕН ДЖОБЕН ПЦ- ДАЙТЕ СЪВЕТИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ
1. Изключи CAPS Lock на клавиатурата си. Намира се отляво, по средата.
2. Прочети тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=115980Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
-
Тъкмо потърсих някаква програма и за Андроид: https://play.google.com/store/apps/d...ldsareameasure
Тази даже е безплатна, т.е. ако телефонът ти е с Андроид, си я инсталираш и мериш. Ако се поразровиш със сигурност ще намериш и други.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Какво разбираш под "истински GPS"?Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеВземи си истински GPS , ще ти служи по добре
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Такъв , със сериозна антена , голям живот на батерията и достатъчна точност , да задововли изискванията на службите , които му искат замерването.
А към питащия , аз имам доста опит в измерването , не само на земеделски площи , това си ми е професията , кажи конкретно какъв е случая , зада ти се дадат конкретни съвети
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Е кажи поне един модел. Ти например какво си ползвал като "истински GPS"?Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеТакъв , със сериозна антена , голям живот на батерията и достатъчна точност , да задововли изискванията на службите , които му искат замерването.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Това заяждане ли е сега не мога да рзбера , нали рекламата е забранена във форума , ползвал съм и още ползвам много различни модели , на цени от 4-500 до 40 000 лева , затова казах , да каже за какво точно му трябва , какви са изискванията , зада може да се препоръча нещо. Иначе да си вземе , телефон , таблет ...с някво си там приложение и да си работи с точност между 5 и 15 метра
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
-
Ади да ходиш да си играеш на другия пясъчник!Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеТова заяждане ли е сега не мога да рзбера...Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Темата е публична и ще те помоля да я продължиш така. Личните съобщения са лични, а аз не желая да си комуникирам с теб лично.Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВГониш ли ме отнякъде ?
Не те гоня отникъде. Ако ще казваш нещо смислено сега е момента. "Истински GPS", "сериозна антена" и прочее общи приказки са за селската кръчма!Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Аз ,за разлика от някои хора , не мисля , че всички трявбва да знаят това което знам аз.
Още от въпроса , разбирам , че човека няма познания в тази материя. Ако бях написал , Тримбъл Р4 , или Лайка Вива , или пък Гпс 62 , какво щеше да разбере ?
Опитвам се ,с разбираеми за него думи да му помогна.
Ама не знаех , че тук може само с десертации да се говори.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
-
Т.е. за да не го объркаш, с разбираеми думи му каза "Вземи си истински GPS , ще ти служи по добре", 'щото познанията ти чак преливат. Ади стига глупости!Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Да си дам ли бележника , другарю ?
И ако може , на жената нещо и се вие свят , гелдам добре се справяш с компютърната диагностика , да кажеш какво и има , че да не трошим пари по лекари.
ПослеПис:
Иначе ще помагаме ли с нещо на човека , или ще си мерим кое е с по-празна кратуна ?Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар