Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Читав сервиз за лаптоп във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Читав сервиз за лаптоп във Варна

Здравейте, на една приятелка лаптопа и прави проблеми... Забавяне и т.н.
    Отишла в някакво сервизче за преинсталация и са и казали, че харда и е прегрял и заради това има проблеми.
    Може ли да ми предложите читав сервиз във Варна за второ мнение и да и го оправят. Момичето работи във Златни пясъци затова питам за Варна.
    Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
    Калоян Кирилов
    LZ2ZGT

Re: Читав сервиз за лаптоп във Варна

Възможно е да е заминал и диска.

Коментар

От: Читав сервиз за лаптоп във Варна

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
      Отишла в някакво сервизче за преинсталация и са и казали, че харда и е прегрял и заради това има проблеми.
      Може ли да ми предложите читав сервиз във Варна за второ мнение и да и го оправят. Момичето работи във Златни пясъци затова питам за Варна.
      Моя съвет е да си вземе нов хдд и да си прехвърли фаиловете долаъо е време...
      Явлението е доата често срещано, особенно про лаптопи с кофти охлаждане, или непочистени на време...

Коментар

Светльо +359 89 6696006 . Сервиза е около Ботевата градинка . Момчето само лапнитопове ремонтира.

Коментар

Благодаря... Темата е за ключ
          Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
          Калоян Кирилов
          LZ2ZGT

Коментар

И моите 5 ст по тема - Янко, точно с това си се занимава. Момчето много си разбира от работа и много пъти ми е помагал. скайп - yankogoshev. Телефони - 052/ 988 988 моб. 0888 777 411. Адрес - ул. Струга № 31 и ул. Пирин 4.

Ако това е твърде много информация и се счита за реклама - нека модераторите изпратят данните на колегата ckaytss и да ги изтрият от темата.

Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
              И моите 5 ст по тема - Янко, точно с това си се занимава. Момчето много си разбира от работа и много пъти ми е помагал. скайп - yankogoshev. Телефони - 052/ 988 988 моб. 0888 777 411. Адрес - ул. Струга № 31 и ул. Пирин 4.

Ако това е твърде много информация и се счита за реклама - нека модераторите изпратят данните на колегата ckaytss и да ги изтрият от темата.

Надявам се да съм бил полезен.
              Нещо не разбрах. Питащия се занимава с това, но не е сигурен в диагностиката на 'сервизчето' затова търси друг сервиз във Варна за да потвърдят диагнозата?

П.С. Диагностика на диск може да се направи дистанционно и под уиндоус с подходящия софтуер...

Коментар

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
                Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                Нещо не разбрах. Питащия се занимава с това, но не е сигурен в диагностиката на 'сервизчето' затова търси друг сервиз във Варна за да потвърдят диагнозата?
                Нищо не си разбрал!

Компетентен сервиз във Варна - acho-benz@stoycom.com
                Препоръчвам!
                С поздрави от Вени от Пловдив!

Коментар

А тя темата е за ключ отще от 5 мнение. Предполагам момичето е вече с нов диск

Коментар

тъй тъй, при следващия такъв проблем ми пишете на лично, диагностицираме дистанционно, без да ходи никъде!
                    ;-)
                    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X