Привет колеги, отскоро ползвам телевизора като екран свързан чрез HDMI кабел от лаптопа, знаете ли как да направя така че когато ползвам телевизора като монитор, да не работи едновременно и дисплея на лаптопа и да се изключва, или как ръчно да го изключвам ? С Windows 7 Enterprise съм ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да се изключва дисплея на лаптопа, при ползване на TV чрез HDMI
Свий
X
-
От: Как да се изключва дисплея на лаптопа, при ползване на TV чрез HDMI
Обикновено има настройка на драйвърите за монитора какво да правят като включиш външен монитор. Поне Ati имат такава. Ня моя лаптоп като му включа нещо външно, собствения му монитор сам изгасва без да затвярям никакви капаци или да пипам някакви копчелъци.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
На седмицата не помня как беше, но нещо от сорта - десен бутон на десктопа>screen resolution>multiply desktops> show desktop only on (1 или 2 като номера трябва да е номера на тивито).В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнениеКлавиш Windows + P
Затвярането на лаптоп при интензивна употреба с външен монитор аз силно не бих препоръчал.
Благодаря за точната насока, точно тази скрита за мен комбинация ми свърши идеална работа, показва ми скрито меню с четири опции и варианти за монитора и дисплея
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар