Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на бюджетен 17 инча лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за избор на бюджетен 17 инча лаптоп

Звука още не го намирам,че само дос има.Като дойде прозореца ще кажа.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Re: Помощ за избор на бюджетен 17 инча лаптоп

Честито добър избор.

Коментар

Да изкажа мнение след известно ползване.Машината на първо четене е чудесна като конструкция.Минус е малката вградена батерия,но пък теглото я компенсира в плюс.
        Още се боря с екрана за да го накарам хем да е светъл достатъчно хем след някой час работа да не се чувствам като заварчик без маска.
        Звука е екстра и достатъчно силен поне за мен.Машината стой идеално хладна дори и при повечко работа та явно алуминият си казва думата.
        Хубаво е човек да си има две видео карти.Доволен за сега.Преди малко инсталирах последният кризис и мортал комбат и ще видим какво ще покаже като мощност машинката.
        Сложихме му уин 7 макар производителя да твърдеше,че може да работи от 8 нагоре ма лъжат гадовете де.Смятам като излезе читав 10 да мина направо на него.
        Сега да питам какъв хдми кабел да взема,че ми се ще да си направя плазмата на монитор като цъкам мортал комбата.
        Имам 2 броя 25 метрови ма някак не ми се вижда адекватно да ползвам тях.П.С.Ако някой има нужда от такива дължини м/у другото може да измислим нещо да не ми седят.
        Поздрави на всички от мен.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

За да го ползваш каъо монитор каквото и да вземаш, ще свърши работа. Ако искаш 3d гледаи да е 1.4 кабела

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X