Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компютър All-in-One - какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компютър All-in-One - какъв?

Нещо не ми е удобно да работя в офиса с лаптоп и съм намислил да си взема ПЦ, но от тези с монитор и компютър в едно тяло... Мисля си за нещо до 2 бона, но и по-евтино няма да откажа, стига да е читаво... Нямам особени изисквания - ще се ползва за сърфиране в нета и офис програми - уърд, ексел и подобни...

Какво ви е мнението за този
    Настолен компютър Asus ET2220 All-in-One 21.5” с процесор Intel® Core™ i5-3330 3.0GHz, FullHD, Multi-Touch, 6GB, 1TB, nVidia GeForce GT 610M 1GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8, Черен
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

От: Компютър All-in-One - какъв?

Ако може и аз да се включа в търсенето ,като добавя, че ще работя изключително с Фотошоп! Препоръки?
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

За офис може да се вземе най-евтината конфигурация, например на половината на цената на Асуса е Lenovo S40 AIO, макар че аз лично бих се спрял на Acer Aspire Z3-615 за 1500лв.

За фотошоп Acer-a от по-горе за бюджетно решение и стигнем до Dell Inspiron One 2350 за скромните 2800лв. Не си писал бюджет.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Забравих да попитам и как стои въпросът със софтуера - по-добре ли е да има качен /да е платено нещо на пиратите от МС/ или след покупка да се инсталира "пиратски"?
        Сега на лаптопа работя с Win7, който си беше инсталиран фабрично.
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А за този какво е мнението?
          Настолен компютър DELL Inspiron 20/656745 ПРОМОЦИЯ! ЦЕНА: 1349ЛВ
          МОДЕЛ INSPIRON 20/656745
          ПРОЦЕСОР INTEL CORE I3-4150T 3 GHZ 3MB
          КАПАЦИТЕТ HDD 1000 GB
          КАПАЦИТЕТ RAM 4 GB
          ВИДЕО КАРТА AMD RADEON R5 A240 1 GB
          ДИСПЛЕЙ 20"(51 CM) 1600X900 LED, МАТОВ
          ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА WINDOWS 8.1
          ОПТИЧНО УСТРОЙСТВО DVD±RW
          WLAN ДА
          BLUETOOTH ДА
          БРОЙ USB ПОРТОВЕ 4XUSB 2.0, 2XUSB 3.0
          ДРУГИ ПОРТОВЕ CARD READER, LAN, HDMI
          МИШКА ДА
          КЛАВИАТУРА ДА
          ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА

Коментар

Уф пустия му бюджет! То всъщност от там се почва! Ами и аз така около 1500 лева, но пак от същият тип all in one. Нямам място в къщи! Да но ме притеснява качеството на монитора и той трябва да бъде на ниво!
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              А за този какво е мнението?
              Настолен компютър DELL Inspiron 20/656745 ПРОМОЦИЯ! ЦЕНА: 1349ЛВ
              За разлика от 150лв не си заслужава да се взема 20" монитор 1600х900 срещу 23" Full HD IPS на Acer-a.

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
              Уф пустия му бюджет! То всъщност от там се почва! Ами и аз така около 1500 лева, но пак от същият тип all in one. Нямам място в къщи! Да но ме притеснява качеството на монитора и той трябва да бъде на ниво!
              Монитора на Acer-a изглежда много добре на параметри, но все пак или трябва да се види, или да се четат ревюта.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Виж и това на интел Intel NUC kit . Захваща се зад монитора i5 процесор със windows 8.1 легален и HDMI изход излизаще под 1000 лева
                088455338две
                "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  За разлика от 150лв не си заслужава да се взема 20" монитор 1600х900 срещу 23" Full HD IPS на Acer-a.
                  Монитора на Acer-a изглежда много добре на параметри, но все пак или трябва да се види, или да се четат ревюта.
                  Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    аз лично бих се спрял на Acer Aspire Z3-615 за 1500лв.

...
                    Нещо не го намирам в БГ - би ли ми пратил /може и на ЛС/ линк къде се продава?

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      Забравих да попитам и как стои въпросът със софтуера - по-добре ли е да има качен /да е платено нещо на пиратите от МС/ или след покупка да се инсталира "пиратски"?
                      Сега на лаптопа работя с Win7, който си беше инсталиран фабрично.
                      Този въпрос е фундаментален и отговорът ти зависи от това колко ти се занимава. Моралната страна - отделно, тя винаги я има но за някои е въпрос на чест като пият да плащат, а за други - да откраднат нещо.

Техническата страна: във фабричната инсталация най-често има 1000 боклуци които те са сложили там било за да не им се оплаква някой че нещо няма, било защото са безплатни, било с надеждата някой да си плати. 99.9% от тия неща не ти трябват и само ще ти пречат и ще бавят компютъра.
                      В пиратската инсталация си слагаш само което ти трябва, което е едно добро начало. Но пък има риск да спре да работи когато най-много ти трябва или пък заради някой пропуснат ъпдейт да лепне някоя зараза.

Познавам много хора които ползват най-доброто от двата свята: плащат си лиценза, изтриват всякакви остатъци от фабричната инсталация и с пиратски диск си правят нова, като само въвеждат официалния номер. Това пък е дълга работа и не всички ще се хванат.

Коментар

Аз с инсталации не се занимавам /имам си принципи/, но пък си имаме ИТ подръжка и човекът може да ми инсталира софт.. Но за предишния компютър /лаптоп/ той ми препоръча да е с инсталиран легален уиндоус... Ще ми се да чуя мнения от различни хора преди да реша.
                        Гледам, че някои от компютрите сега ги предлагат с Win 8.1 - читав ли е /аз досега съм работил с Win 7/?

Коментар

Кой ще го инсталира точно не е предмет на дискусията. Ако имаш избор между 8.х и 7 по-скоро избери 7.

А чисто технически между редовния и пиратския разлика почти няма. Бъговете са им еднакви, склонността им да спрат защото са заподозряли нарушение на лиценза - и тя приблизително еднаква.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Кой ще го инсталира точно не е предмет на дискусията. Ако имаш избор между 8.х и 7 по-скоро избери 7.

А чисто технически между редовния и пиратския разлика почти няма. Бъговете са им еднакви, склонността им да спрат защото са заподозряли нарушение на лиценза - и тя приблизително еднаква.
                            От Майкрософт, обявиха спирането на поддръжката на Уиндоус 7, така, че е добре да се преориентирате от сега...

Теоритично, разлика между лицензиран и нелицнзиран уиндоус няма, ама на практика има
                            Имам клиенти в един офис с лицензирани и нелицензирани, и понеже всеки месец им правя профилактика(проверка за вируси, адуер, секюрити защита...)
                            та ми прави впечатление, че тези с нелицензирания са по податливи и ми отварят доста повече работа от другите. А в офиса работят едни и също хора и общо взето е кои където седне

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                              прави впечатление, че тези с нелицензирания са по податливи и ми отварят доста повече работа от другите. А в офиса работят едни и също хора и общо взето е кои където седне
                              Обясни, моля - какво точно им се случва? Да не са им спрени ъпдейтите?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X