Здравейте колеги,
имам следния проблем,всъщност е на сина ми, ама и аз не мога да се справя с него.Не че много разбирам, та затова търся помощ.
- прозорците в които трябва да се впишат името и паролата не са активни -
Това което съм отбелязал на снимката с червено са неактивните прозорци,по никакъв начин с мишката или клавиатурата не мога да ги активирам.Тези в жълто си работят -активни са.
Какво съм направил :
- Пуснах CCleaner да почисти компютъра
- Деинсталирах Skype и го инсталирах пак
- Деинсталирах го пак
- Изчистих всички файлове със съдържание Skype
- Изчистих файловете от папка Roaming -пътя е: Start- %appdata% - Roaming- Skype
- Наново инсталирах Skype , инсталирам го през официалния сайт на Skype
- Пак го Деинсталирах
- На флашка копирах всички файлове на Skype от моя компютър и ги копирах на неговия.Тези от папка Roaming също.
- Чесах се усърдно по главата и се правих на умен - и това не помага , естествено търсих за тази грешка из нета ама не можах да се ориентирам.
Ако маже помощ ще съм благодарен!
имам следния проблем,всъщност е на сина ми, ама и аз не мога да се справя с него.Не че много разбирам, та затова търся помощ.
- прозорците в които трябва да се впишат името и паролата не са активни -
Това което съм отбелязал на снимката с червено са неактивните прозорци,по никакъв начин с мишката или клавиатурата не мога да ги активирам.Тези в жълто си работят -активни са.
Какво съм направил :
- Пуснах CCleaner да почисти компютъра
- Деинсталирах Skype и го инсталирах пак
- Деинсталирах го пак
- Изчистих всички файлове със съдържание Skype
- Изчистих файловете от папка Roaming -пътя е: Start- %appdata% - Roaming- Skype
- Наново инсталирах Skype , инсталирам го през официалния сайт на Skype
- Пак го Деинсталирах
- На флашка копирах всички файлове на Skype от моя компютър и ги копирах на неговия.Тези от папка Roaming също.
- Чесах се усърдно по главата и се правих на умен - и това не помага , естествено търсих за тази грешка из нета ама не можах да се ориентирам.
Ако маже помощ ще съм благодарен!
Коментар