Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антивирусна програма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Антивирусна програма

Колеги, вчера нещо ми се загнезди в компа докато гледам тубата... Почна да бави, почна нещо да ми се опитва да се зареди за някакви полети...
    Рестартнах, пробвах с някаква антивирусна на Майкрософт, но нищо. Аз съм с XP уиндолс и това на Майкрософт повече не го подържало. Пробвах с Кашперски - дава грешки и не може да се инсталира 30 дневното безплатно демо.

Така че дайте съвет от къде и коя антивирусна програма да изтегля, за да бие промъкналата се гад. Виждам различни в Гугле, но не знам дали и коя е читава - да не направя по-голяма беля.
    И да е безплатна...

От: Антивирусна програма

Лично аз, от няколко години, вече на трети лаптоп карам с Аваст и не се оплаквам. Предишните ми лаптопчета бяха с ХП и не съм имал проблеми. Сега е 7-ца и се справя успешно, но може аз да съм късметлия или да не се завирам, където не са ме учили. Иначе сега като погледнах из програмите, видях, че съм свалял някакво АДВ Клийнър и Рог килър. Щом съм ги свалил, значи са безплатни.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
      И да е безплатна...
      Това плюс това. И двете са безплатни, и двете вървят на ХР, и двете ги ползвам в комплект от години. И в момента съм с тях.

Коментар

На моя компютър с ХП е инсталирана Kingsoft Antivirus 2012. Със сигурност е фрии, а до колко върши работа - Божа работа... За сега проблеми не съм имал или поне не усещам нещо нередно. Айде, пуснах я да сканира, за да видим какво ще намери.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Преглед на мнение
          На моя компютър с ХП е инсталирана Kingsoft Antivirus 2012. Със сигурност е фрии, а до колко върши работа - Божа работа... За сега проблеми не съм имал или поне не усещам нещо нередно. Айде, пуснах я да сканира, за да видим какво ще намери.
          Останал съм с впечатление, че безплатните програми често си измислят заплахи, за да те насочат към ъпдейт, който съответно вече не е безплатен.
          Из "Златния телец"

Коментар

Avast free 8 edition и Advanced system care 8, досега гад няма и не са ми се лепили никакви гадинки докато съм ги ползвал.
            http://avast.softvisia.com/index.php...ee-antivirus-8
            http://download.cnet.com/Advanced-Sy...-10407614.html
            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Аз съм с Аваст.
              Това от втория линк , сега ще го пробвам.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тайгър, не си създавай сам главобол!
                Из "Златния телец"

Коментар

и на телефона си имам втората и съм страшно доволен, Вервайте ми
                  Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Няма антивирусна, която може да опази компютър от дъщеря ми. Инък за протокола Аваст. Вече не помня от колко години я ползвам.
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Здравей, аз също ползвах аваст до преди година и малко- тогава ми се залепиха някакви гадинки дето ми пълнеха браузара с реклами постоянно. Преинсталирах си windows-а и след това сложих eset NOD 32 и се родих- не ти дава да сваляш файлове от кофти сайтове, директно ги блокира. Вярно, че е платена, но в интернет излизат кодове и не е проблем. И не говоря за кодове за пробни версии, а кодове за пълната версия- в момента съм с код до ноември месец, ако искаш мога да ти го пусна, както и линка от където го видях(то в торента в замунда ги има линковете, но ако някъде се затрудниш ще помогна). Имаи идея че след инсталцията ще иска първоначалена проверка, в която открива всичко, но има опасност да разпознае, някои файлове от програми като проблемни и да ги изтрие или блокира, което може ще възпрепятства работата на въпросните програми. На мен ми се е случвало със счетоводна програма и от тогава предпочитам да преинсталирам преди да сложа NOD32.
                      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                        сложих eset NOD 32 и се родих- не ти дава да сваляш файлове от кофти сайтове, директно ги блокира. Вярно, че е платена... има опасност да разпознае, някои файлове от програми като проблемни и да ги изтрие или блокира...На мен ми се е случвало със счетоводна програма...
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bm.gif
Прегледи:18
Размер:6.4 КБ
ID:5635037
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                          Няма антивирусна, която може да опази компютър от дъщеря ми. Инък за протокола Аваст. Вече не помня от колко години я ползвам.
                          И при мен е така - и с дъщеря и с Аваст.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Това от втория линк , сега ще го пробвам.
                            Ей това е най-гадният вирус - я да пробвам това се казва.

А нитро, на заразения уиндоус вече каквото и да инсталираш, само ще го замазва. Буутваща флашка или диск и старт от копчето.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                              Колеги, вчера нещо ми се загнезди в компа докато гледам тубата...
                              коя точно туба? Че те са няколко известни и от тая главната няма как да лепнеш нещо.

Иначе споко - няма да се оправиш с антивируса. Дискчето и наново. И довреме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X