Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с НЕТ 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с НЕТ 1

Здравейте. Свързан съм с кабел, койти води към някакъв шкаф отвън до блока и постоянно получавам прекъсвания. Обикновено се оправя след рестарт на рутера, но има и случаи особено при лошо време, когато не се оправя и се налага да дойдат и да рестартират нещо на място. Предполагам самия порт кпйто разпределя оптичната връзка по апартаментите. Също така някой преди време беше срязал кабела и е снаден, но проблемите съществуваха и преди това. Най-лошото е че сега по празниците и един филм не можем да изтеглим. Въпроса е с кой да ги сменя, защото те явно знаят какъв е проблема, но не желаят или не могат да го решат.
    Александър

Re: Проблеми с НЕТ 1

Аз съм доволен за момента от Мтел, пуснаха ми оптика до къщата, и след като смениха веднъж рутера за момента нещата спят.

Коментар

От: Проблеми с НЕТ 1

Ние ползваме IPTV и нет от Виваком от година и не е имало проблем досега.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

А някой има ли идея кога ще пускат Булсатком мобилния интернет - на сайта им пише за 19лв. на месец скорост 15 мегабита, което е поносимо. Изобщо като цяло от тях доволни ли сте?

Edit:
        Току що проверих и Булсатком нямат покритие в моя район все още, а мобилния интернет още не знаят кога ще го пускат. Иначе от Vivacom имам много лоши спомени и не искам да си го причинявам отново.
        За Мтел ще проуча въпроса - изглежда като вариант, но ще изчакам малко.
        Последно редактирано от axlastro; 01-01-15, 19:45.
        Александър

Коментар

Здравей колега. Случайно видях темата. Също така по случайност работя във фирма интернет доставчик. Тъй като съм на другия край на България не мога да те посъветвам с кого да смениш доставчика, но мога да те посъветвам да разбереш дали проблема случайно не е от твоя телевизор. Ако техниците, които са идвлаи при теб са мързеливи и не им се работи няма да открият проблема, иска се методика и време. Не си споменал кабела, който влиза във вас ФТП ли е или оптичен? Протокола на връзката какъв е? Можеш ли да влизаш в настройките на рутера? Предполагам, че все ще има как да ти дам някой съвет ако ми дадеш нужната информация.
          Yamaha XT​M600E '98
          Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X