Здравейте. Свързан съм с кабел, койти води към някакъв шкаф отвън до блока и постоянно получавам прекъсвания. Обикновено се оправя след рестарт на рутера, но има и случаи особено при лошо време, когато не се оправя и се налага да дойдат и да рестартират нещо на място. Предполагам самия порт кпйто разпределя оптичната връзка по апартаментите. Също така някой преди време беше срязал кабела и е снаден, но проблемите съществуваха и преди това. Най-лошото е че сега по празниците и един филм не можем да изтеглим. Въпроса е с кой да ги сменя, защото те явно знаят какъв е проблема, но не желаят или не могат да го решат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми с НЕТ 1
Свий
X
-
От: Проблеми с НЕТ 1
А някой има ли идея кога ще пускат Булсатком мобилния интернет - на сайта им пише за 19лв. на месец скорост 15 мегабита, което е поносимо. Изобщо като цяло от тях доволни ли сте?
Edit:
Току що проверих и Булсатком нямат покритие в моя район все още, а мобилния интернет още не знаят кога ще го пускат. Иначе от Vivacom имам много лоши спомени и не искам да си го причинявам отново.
За Мтел ще проуча въпроса - изглежда като вариант, но ще изчакам малко.Последно редактирано от axlastro; 01-01-15, 19:45.Александър
Коментар
-
От: Проблеми с НЕТ 1
Здравей колега. Случайно видях темата. Също така по случайност работя във фирма интернет доставчик. Тъй като съм на другия край на България не мога да те посъветвам с кого да смениш доставчика, но мога да те посъветвам да разбереш дали проблема случайно не е от твоя телевизор. Ако техниците, които са идвлаи при теб са мързеливи и не им се работи няма да открият проблема, иска се методика и време. Не си споменал кабела, който влиза във вас ФТП ли е или оптичен? Протокола на връзката какъв е? Можеш ли да влизаш в настройките на рутера? Предполагам, че все ще има как да ти дам някой съвет ако ми дадеш нужната информация.Yamaha XTM600E '98
Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар