Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се процесор на LGA1156.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се процесор на LGA1156.

Нещо, Core i3, i5, на сносна цена. Ако може за проба дали ще тръгне преди покупката - още по-добре. Моя i7 снощи се рестартира няколко пъти и окончателно умря. Имам някакво 6-то чувство че е процесор. Ще ми се да опитам да го съживя, и евентуално продам като конфигурация, защото останалите компоненти са добри (12GB RAM, не-лоша видеокарта, прилично дъно със SATA3 и USB3...). Вече съм заръчал ново дъно и процесор, тъй че тия ще останат да отлежават някъде, ако не успея да ги съживя.

Та, ако на някой му се мота непотребен i3 или i5 на LGA1156 - да обажда цена.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

От: Търси се процесор на LGA1156.

Ако ще продаваш чаркалаци , пусни едно съобщение , кое е оцеляло
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
      Ако ще продаваш чаркалаци , пусни едно съобщение , кое е оцеляло
      На прима виста - всичко без процесора. В краен случай ще взема някоя i3-ка на старо. Щеше ми се да "освободя" някой, дето познавам от ненужен чарколяк. Иначе се мотат разни бройки из форумите за 50-80 кинта. Да купувам нов не си струва.

Дали ще се продава като чарколяци или като цяла конфигурация - и в двата случая ще има обява със снимки. До няколко дни ще е ясно. На първо време - кутия (масивна, на колелца, с много място вътре), захранване 650W CoolerMaster, видео карта (Radeon HD5770 ако се не лъжа), няколко диска, SB X-Fi Extreme music (ако помня добре), DVD записвачка и разни други подробности.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Трудно се поврежда процесор.По добре търси някой с дъно с тоя сокет,да го пробва,че ще си имаш два ...
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Така с радеона ме отказа значи , ако се окаже че процесора е жив и е I7-4770 , и цената ме устройва го вземам веднага , че може и рамчицата. Моето захранване е киловат Кутията бих я погледнал , а също и хардовете.
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Темата май беше за друго?
            Наскоро си взех I3 за 50 кинта. И работи даже.
            Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

То аз се оборудвах с новичко дъно с i7-4790K вече.

А иначе - оказа се... видеокартата, нейната кожица! Хем не е тормозена с нищо, нито клоквана. Сега ще разпродавам на части явно. То си е цял комп, при това не лош (i7-860 на 2.8Ghz с 12Gb RAM на 1600) само без видеокарта, чиято стойност на старо по обяви е около 100 кинта.

Абе, ще има обява тия дни. Може и още тая вечер...

Коментар

И аз това щях да кажа. процесора е почти неубиваем. Варианта е или да го изпържиш/изпечеш или го повредиш хардуерно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X