Здравейте,хора за 10 мин имам достъп до комп и реших да потърся малко помощ или съвет във форума,нямам диагноститични средства имах само един мемтест и това е,та към въпроса ми с малко предистория. Имам някакъв проблем с лаптопа асус f5sl model с вин xp,започна да ми прави проблеми като в началото бяха bsod сини екрани тествах изключих даемон тоолс антивирусни драйвъри последни версии на драйвърите за XP.Отново сини екрани,опитах да преинстална от usb flash и при копване от флаша на фаиловете на ОС на хард,сини екрани рестарт после зареди до инстал на ОС ,пак сини екрани 0.00000050 после (non_page_area ) по пътя на тази одисея имах и грешка 0.0000008Е,C000021a Fatal system error,BAD_POOL_HEADER и т.н.чекнах RAM модулите със MEMTEST 86 V 4.3 и ми отбеляза,че единия модул има грешки,другия модул до PASS 2-3 минава теста успешно,махнах едната рам няма сини екрани обаче сега интерфейса на ОС ми е classic style и не мога да го корегирам не мога и за видео картата драйвърите да си инастална,изписва ми съобщение setup failed to launch installation engine/the rpc server is unavailable и до там.Сега съм с един модул РАМ,щото другия не го бива,дали рам-паметта ми прави тия проблеми,моля ви дайте някаква идея как да процедирам?!Благодаря предварително на отзовалите се човеци

Коментар