Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за DVD ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Програма за DVD ???

Моля за помощ от знаещите !
    Трябва ми някаква програма, която от WMV формат да направи нормален DVD диск
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

До: Прогрома за DVD ???

Опитай с тези две.
    Super DVD Creator 9.5
    Xilisoft Video Converter . УСПЕХ!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
      Опитай с тези две.
      Super DVD Creator 9.5
      Xilisoft Video Converter . УСПЕХ!
      Пробвах и с двете, но ми режат филмчетата. И във dvd-то не излизат целите
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Защо този форматVMW не го обърнеш в xVid и после го конвертираш в DVD.
        Eто още един конвертор!
        Total Video Converter
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        SJ 413

Коментар

В случая не е необходим само конвертор. Трябва и софтуер за създаване на ДВД-та. Общ принцип при работата с видео файлове е, че при конвертиране се губи качество. Софтуерите, които създават ДВД-та работят с DV /AVI/ файлове като основни и евентуално могат да работят и с някои допълнителни. Това е така, най-общо поради факта, че видео файл се обработва най-добре в DV /AVI/ формат до ниво на полупрофесионално качество /което всъщност е доста добро, стига да не се излъчва в ефир/. Когато готовият видео файл е завършен и пресметнат като едно цяло се създава ДВД-то и според алгоритъма на софтуера са и загубите на качество. Създава се архитектурата на ДВД-то - линкове, страници... Елементарна, евтина /въпреки, че не знам цената/ и удовлетворяваща нуждите на битовия потребител програма за създаване на ДВД е DVD Architect на SONY. С усилие може да се намери и в р2р порталите или при съфорумец. Но тя е само за създаване на ДВД-та. В нея няма видео редактиране. Поради това, че е евтина е и с неприемливо качество за полупрофесионална работа, но обикновения потгребител надали ще се издразни от това. Друг вариант е продукт на Ulead, но точно име не мога да дам. Важно е да се разграничи софтуер за видеоредактиране и софтуер за създаване на ДВД, въпреки, че може това да стане и в 1 програма.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
            Моля за помощ от знаещите !
            Трябва ми някаква програма, която от WMV формат да направи нормален DVD диск
            Ако не ти се занимава с разни много екстри ами просто искаш видео и някаво елементарно меню - nero vision express според мен най елементарната и същевременно доста добра програмка.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
              Ако не ти се занимава с разни много екстри ами просто искаш видео и някаво елементарно меню - nero vision express според мен най елементарната и същевременно доста добра програмка.
              Да. Преди минутка и аз се сетих за неро-то, но за него не мога да кажа нищо като качество на крайния продукт.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                Да. Преди минутка и аз се сетих за неро-то, но за него не мога да кажа нищо като качество на крайния продукт.
                Е, аз мога да кажа. Неро-то е една...голяма боза. Лично мое мнение. Нека не започваме спор...

Коментар

До: Програма за DVD ???

Ще ме извините че не разбирам от тези неща,но ползвам за конвертиране на записите ми от видеокамерата(от видеокасета) във ДВД формат тази програма,свалена от дата.бг:
                  AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter 2.1.4
                  Свалям записа през ТВ тунер на компютъра и след това го конвертирам.Лесно се работи.Много не ми харесва звука но за мен е задоволително качеството.Гледам записите на ДВД у дома и в колата.В колата по някога тези"пиратки" се случва да прескачат.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Абе всички нови версии на Нерото го могат директно при записа. Проблема е че отнема много време - записва го в реално време - колкото трае филма.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Голяма каша се заформи. Нужен е малко елементарен ред:
                      DVD ФОРМАТЪТ НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА DVD КАЧЕСТВО!!!
                      DVD форматът дава резолюция 720/576. Всичко, което "ражда" по-малка от тази резолюция няма особен смисъл да се прави на DVD. Качва се на DVD диск, пуска се кабел от TV-out на графичната карта на компа в нискочестотния вход /видео входът/ на телевизора и "приятно гледане"! Наистина, приятното гледане е свързано с допълнителни настройки на картата, но в общи линии това се постига.
                      Има смисъл да се правят на DVD файлове, които като оригинален формат имат резолюция не по-малка от 720/576 за PAL и дълбочина на цвета 8 бита. Всичко под това е бошлаф! Такъв общодостъпен любителски и полупрофесионален /зависи от камерата/ формат е mini DV.
                      Естествено, ако камера записва направо на DVD носител, то предмет за разговор няма, защото няма и избор.
                      Основно при покупката на камера е бъдещият ползвател да знае защо му е камера, за какво ще я използва и да се обърне към професионалист за съвет, дори и да си плати. В никакъв случай не трябва да се разчита на продавачите в магазините, защото те са неграмотни на най-ниско ниво. Те си нямат хабер от нищо. Разбира се, може да се попадне на поназнайващ продавач, но това е по-скоро в сферата на статистиката, отколкото събитие от реалния живот. Аз лично съм чувал такива безумия от продавач в голяма верига магазини, че съм зяпвал във "велика почуда".

Коментар

За конвертиране ползвам главно Canopus Procoder. Бързо мачка и е лесна за работа. И резултата е добър
                        Warp. Timewarp.
                        Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                        LZ1VAS

Коментар

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
                          ...Canopus Procoder...
                          Уцелил си една от правилните програми! Браво!

Коментар

Колегата Velio хубаво е обяснил. Ако обаче се ползва Pinnacle Studio има шанс да се подобри малко качеството. С Adobe също става, но е тежък и по префосеионален.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                              Уцелил си една от правилните програми! Браво!
                              Е все пак това работя Мерси
                              Warp. Timewarp.
                              Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                              LZ1VAS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X