Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокиране на реклами в Chrome, проблем!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокиране на реклами в Chrome, проблем!

Нямам нищо против леките реклами, понякога съм намирал и много добри оферти из между тях, дори съм пазарувал, съответно вече съм изградил и някой бизнес отношения с някой магазини от тези реклами, но вече не мога да издържа..
    Нещо се случи от известно време.. Няма сайт, който да отворя и всичко да е нормално.. Не мога да върна назад определена страница.. Докато не се заредят рекламните банери всичко насича и е адски мудно.. Просто е някакъв АД!
    Опитвам се да инсталирам приставките от Google магазина, като adblock или adblock plus, или подобни, но не се получава.. Изписва ми Network error и до там..
    Търся да си инсталирам от други производители аналогично приложение, но не намирам или не се получава..

Съвети?
    Благодаря!

Re: Блокиране на реклами в Chrome, проблем!

Десо инсталирай си едно malwarebytes и го пусни да сканира, сигурем съм, че са те налазили.

Коментар

От: Блокиране на реклами в Chrome, проблем!

Пускам и ще споделя резултата!

Коментар

След това си качи едно Ghostery за хром, колкото да не е без хич. Супер лек е и помага донякъде. Аз все пак бих предпочел мозила де. По-малко я лазят на днешно време. Просто хром почна да се качва с какво ли не и да му прикачват всякакви ад они. То аз го броя за нежелан ад он тоя хром де .
        висете отпуснато

Коментар

72 гада отидоха в карантина, 3 от които троянци, резултат - нулев!

Коментар

Има един ръчен начин да се спрат реклами, малко повече работа е, но действа безотказно. Предполагам става дума за Windows.
            Отваряте като администратор този файл:

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

И в него добавяте по следния начин разни домейни:

127.0.0.1 b.grabo.bg googleads.g.doubleclick.net
            127.0.0.1 some.other.adv.site
            Най-лесно се откриват "лошите" домейни, като в Chrome се изкара конзолата(Shift+Ctrl+J), и се избере Network, и се зареди даден сайт. В списъка долу се търсят лошите. Но в hosts файла трябва да се вписват само домейна, без http:// или път, например от http://some.site.com/path се вписва само some.site.com.
            Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Re: От: Блокиране на реклами в Chrome, проблем!

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              72 гада отидоха в карантина, 3 от които троянци, резултат - нулев!
              Знчи има още - деинсталирай всички програми които имато общо със името тулбар или адс /или не ги знаеш за какво са/ - влез в плъгините на браузъра, сигурен съм че и там има гадости.

Коментар

Проблема решен.
                Дани, нямам програми с с името тулбар или адс. Винаги внимавам като инсталирам нещо, понеже знам, че повечето програми при инсталацията си имат такива добавки.
                В настройки на Хром -> разширения, имаше инсталирани някакви неизвестни за мен.. Изтрих ги и всичко тръгна по мед и маслко.
                Благодаря за помощта!

Коментар

Re: Блокиране на реклами в Chrome, проблем!

Важното е че си ги намерил това са разни плъгинчета и не ги засичат антивирусните, защото може да искаш да си ги инсталираш и не са вируси

Коментар

Aнтивирусните вече ги третират като зловреден софт, Аваст има отделно приложение за борба с всякакви тулбарчета.

Коментар

Реших си една камара проблеми от 1 година насам-просто използвам браузъра на Яндекс.
                      Прогнозата ми е на един клик разстояние, пощата и ВКонтакте-то ми пищят винаги, когато имам писма. Когато чета някоя дълга страница, просто цъкам на таба и ме връща горе и още мнооого такива благинки. Не е претрупано като Сафарита и други такива опити за браузъри. Въпреки, че е на базата на Хром, не забива като отворя повече от 15 таба. (не е от компютъра, предостатъчно мощен е).

А на въпроса с рекламите-ето как стоят работите.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-07-29 02-40-48 Скриншот экрана.jpg
Прегледи:1
Размер:68.1 КБ
ID:5601824
                      Прикачени файлове
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Препоръчвам Адд Блокър Плюс приложение за Хром - работи много добре и няма да познаеш сайтовете който посещаваш без досадните реклами, можеш да указваш и на ръка какво да спира! https://chrome.google.com/webstore/d...ibdccddilifddb

Коментар

И Адд Блокър Плюс не помага особено вече! При мен банерите излизат, макар и празни (бели правоъгълници с бутони за затваряне - натиснеш ли ги съвсем се омазва...). Имам чувството, че Хрома просто с последните два ъпдейта го пре*баха централно от Гугъл!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            И Адд Блокър Плюс не помага особено вече! При мен банерите излизат, макар и празни (бели правоъгълници с бутони за затваряне - натиснеш ли ги съвсем се омазва...)....
                            Същият ефект можеш да постигнеш по-лесно, като забраниш добавките в Хром - от менюто с разширените настройки.

Коментар

Аз използвам Adguard 5 от скоро и чак ми е скучно без рекламите
                              Не карай по-бързо от своя ангел-хранител!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X